Om Jysk Caravan Center

Med mange års erfaring i branchen er vores fokus at give dig de bedste campingvogne og udstyr til fornuftige priser. Vores eget caravan værksted har stor viden om gas test, reparation og forsikringsskader på campingvogne og autocampere. Så du skal endelige give os et kald og tag vognen med forbi til et tjek. Vi vægter kundeservice meget højt og bestræber os altid på at tilbyde kompetent vejledning og rådgivning, så du er glad og tilfreds. Hos os er der altid tid til en snak om camping.

4.000 m2 stort campingcenter tæt på Aalborg

Vores indendørs campingudstilling på 4.000m2 byder på alt indenfor camping. Er du på udkig efter campingmøbler, campingudstyr, campingservice eller campingnyheder kan du finde det her. Vi er også lagerførende med masser af reservedele til din campingvogn, autocamper eller trailer. Desuden kan du se Danmarks første Isabella shop-in-shop løsning med alt udstyr fra Isabella.

I udstillingshallen finder du også altid et bredt udvalg af fortelte fra bl.a. Isabella og Ventura, samt masser af nyheder og smart tilbehør til forteltene.

Alle vores campingvogne er udstillet, så du nemt og bekvemt, kan se de forskellige modeller. De er inddelt efter sengeindeling, så I nemt kan finde en model med den indretning der passer til jer.

Du er altid velkommen til at kigge forbi og gå en tur på pladsen med vores brugte campingvogne og nye campingvogne. Og hvis du har brug for kyndig vejledning eller et godt råd, så står vores personale klar til at gennemgå campingvognen med dig.

Det er os lige ved afkørsel 31 på E45.

Billedgalleri

  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 1
  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 2
  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 3
  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 4
  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 5
  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 6
  • Jysk Caravan Center Engroshandel i øvrigt, Rebild - 7

Jysk Caravan Center, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnJCC 2011 ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:27-05-2011
CVR-nr:33749740
Selskabskapital80000
Omsætning-
NACE-branche451910 Engros- og detailhandel med campingkøretøjer, små trailere mv., 451110 Engroshandel med personbiler, varebiler og minibusser, 451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser, 771100 Udlejning og leasing af biler og lette motorkøretøjer

Ledelse/Administration

Søren Boel OlesenDirektør
Niels Gert Lemmeke MadsenRevisor

Alternative nummerformater

9831983198 31 98 319831 983198 319 831