Om K9 Academy

Velkommen til K9 Academy, din professionelle partner inden for hundeundervisning, træning, opdragelse og lydighedstræning i Viby Sjælland. Vi er stolte over at være en del af din hunds livsrejse og arbejder dedikeret for at skabe en harmonisk og lykkelig relation mellem dig og din firbenede ven.

Undervisning:

Vores erfarne team står klar til at guide både nye og erfarne hundeejere gennem essentielle aspekter af hundehold. Vi tilbyder indsigt i hundeadfærd, ernæring og sundhed, så du kan skabe det bedste miljø for din hund.

Træning:

Uanset om din hund er en livlig hvalp eller en voksen, der har brug for opfriskning, tilbyder vi skræddersyede træningsprogrammer. Fra grundlæggende kommandoer til mere avancerede færdigheder, vi hjælper dig med at opbygge en solid forståelse og kommunikation med din hund.

Opdragelse:

Vi fokuserer på at skabe ansvarlige hundeejere og velopdragne hunde. Vores eksperter vil guide dig i at etablere klare grænser og styrke positiv adfærd gennem belønning og positiv forstærkning.

Lydighedstræning:

En velfungerende og lydig hund er en glæde at være sammen med. Vi tilbyder lydighedstræning, der styrker båndet mellem dig og din hund, hvilket gør hverdagssituationer mere glatte og behagelige.

K9 Academys valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • K9 Academy Hundeskoler, Køge - 1
  • K9 Academy Hundeskoler, Køge - 2
  • K9 Academy Hundeskoler, Køge - 3

K9 Academy, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

K9Academy

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

09-01-2024

CVR-nr:

44549778

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Sebastian Juhl Høg

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-