Om firmaet

Hos Kevlaw får du konkurrencedygtig og nærværende skatterådgivning til de laveste priser i branchen. Alle skal have råd til juridisk førstehjælp, og hos Kevlaw får du kvalitetsrådgivning fra en erhvervsjurist med en solid...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
53 87 10...
Adresse

Amaliegade 6, 2. sal. tv

1256 København K

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(2)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos Kevlaw får du konkurrencedygtig og nærværende skatterådgivning til de laveste priser i branchen. Alle skal have råd til juridisk førstehjælp, og hos Kevlaw får du kvalitetsrådgivning fra en erhvervsjurist med en solid ekspertise inden for det skatte- og selskabsretlige område. Du er garanteret et personligt engagement og en løsning, der til en hver tid sigter efter det bedst mulige resultat.

Ydelser

Takket være et indgående kendskab til skatteretten, og den dertilhørende praksis, leverer jeg rådgivning, der både tager højde for mine kunders egne forhold samt skattemyndighedernes interne arbejdsprocesser. Om du ønsker optimering af dine skatteforhold eller bistand i et konkret anliggende, kan jeg derfor hjælpe dig med at finde frem til den løsning, som til enhver tid sigter efter det bedst mulige resultat.

Bedømmelser

Andreas Rasmussen

Mere end et år siden

Løsningsorienteret rådgivning til en pris der er til at forstå.

Nicolai Silver

Mere end et år siden

Rådgivning der er til at forstå.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kevlaw ApS

Omsætning

666 tkr

Afkastningsgrad

0.03 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kevlaw ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Kevlaw ApS

CVR-nr:

39009285

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

Startdato:

12-10-2017

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

53871070

53 87 10 70

5387 1070

53 871 070