Om firmaet

Klinik Folberg tilbyder blandt andet akupunktur mod behandling af AMD, barnløshed, astma og en lang række andre lidelser. Ud over akupunktur benytter klinikken sig også af andre teknikker. Blandt andet ECIWO akupunktur,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 66 77...
Adresse

Fruevej 24

7900 Nykøbing M

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Klinik Folberg tilbyder blandt andet akupunktur mod behandling af AMD, barnløshed, astma og en lang række andre lidelser. Ud over akupunktur benytter klinikken sig også af andre teknikker. Blandt andet ECIWO akupunktur, El-stimulation og Posturologi. Læs meget mere på hjemmesiden eller kontakt klinik Foldberg for yderligere information.

Generel beskrivelse

Blodkredsløbet, lymfesystemet, det endokrine system og nervesystemet er fire overordnede systemer i kroppen. Sideløbende med disse opererer kineserne med det elektriske system. Det elektriske system kommunikerer til og stimulerer andre systemer, og det er bygget op som 14 meridianer eller energistrømme tæt på kroppens hudoverflade.

Langs energistrømmene ligger akupunkturpunkterne, og aktiveres/stimuleres de, påvirker de den energifunktion, som de er forbundet med. Det sker i praksis ved, at akupunktøren stikker en nål i de punkter på meridianen, hvor der er behov for ekstra stimulation. Det styrker den dårligt fungerende energifunktion, og samtidig styrker det meridianernes indbyrdes kredsløb og genopretter balancen i kroppen.

Når man behandler med akupunktur, sker der en kraftig forbedring af kroppens immunforsvar. Man ved, at koncentrationen af hvide blodlegemer, som er en vigtig del af kroppens immunforsvarssystem, kan blive op til firedoblet efter en behandling.

Akupunktur virker som smertestiller, og i Kina bruger man af og til akupunktur som smertestiller ved operationer. I den vestlige del af verden er denne side af akupunkturen så småt ved at vinde indpas. I forhold til smertelindring ved bl.a. fødsler.

Når den tynde, sterile engangsnål stikkes ind i huden fornemmes det ikke som smerte, men blot som et lille stik i huden.

Klinik Foldbergs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Klinik Foldberg

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Klinik Foldberg findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Klinik Foldberg v/Jytte Foldberg

CVR-nr:

21452440

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

970000 Husholdninger med ansat medhjælp

Startdato:

10-02-1999

Ledelse/Administration
Jytte Foldberg Mortensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

30667788

30 66 77 88

3066 7788

30 667 788