Om Klinik for Fodterapi - Viola Andersen

Vi er Helsingør Centrums største og ældste klinik, grundlagt i 1994. Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter, vi har eget værksted til fremstilling af specialindlæg og aflastninger. Vi har egen negletekniker, som står klar til at servicere Dem. Endvidere er vi autoriserede forhandler af Dr. Comfort specialfodtøj og vi forhandler mange øvrige fodplejeprodukter. Der er derfor god grund til at aflægge klinikken et besøg

Åbningstider

Klinikken tager imod Dankort og vi har direkte indberetning til sygesikringen Danmark, alt foregår på edb. Tidsbestilling kan ske på 49 21 16 91. Klinikken holder åben lørdage efter nærmere aftale.

Generel beskrivelse

Centrumklinikken finder De på Rosenkildevej 2b i Helsingør, tæt på stationen og diverse buslinier (lige nedenfor indkørslen til Helsingør Bycenter). Der er gode pakeringsmuligheder og handicap parkering 50 m. fra klinikken. Klinikken har i øvrigt handicapvenlige adgangsforhold og handicaptoilet.

Klinikken blev grundlagt i 1994 og vi er siden opstarten flyttet til nye og større lokaler. Vi er 4 statsautoriserede fodterapeuter I klinikkens venteværelse kan vi tilbyde vores kunder gratis kaffe, te eller kakao. Vi har lyse og rummelige lokaler med det mest moderne udstyr så Centrumklinikken er absolut et besøg værd.

Ydelser

Centrumklinikken kan tilbyde alle former for fodbehandlinger, alm. eller luksus fodbehandling, som består af fodbad, fodpeeling, spamask, samt afslutning med massage.

Vi fremstiller ligeledes alle former for indlæg på eget værksted, og husk, at det kun er den statsautoriserede fodterapeut der uddannet og certificeret til fremstilling af individuelle indlæg til fodtøjet. På vort værksted tilpasses og justeres indlægget, så det passer perfekt til Deres behov.

Vi forhandler også de anderkendte indlæg fra specialfirmaet 'FORMTHOTICS' som er værd at prøve, hvis man har mindre problemer med fødderne, eller man blot vil foerbygge udvikling af fejlstilling i foden. Husk at fødderne skal holde hele livet, så det er meget vigtigt, at man har den rigtige stilling i skoen. Med 'FORMTHOTICS' er man sikker på at få en rigtig stilling på foden i sin sko.

Nyt

Som noget nyt kan klinikken nu også tilbyde Shellac negle med farve på fødder. Ring for tidsbestilling til kosmetisk negleteknik på telefon nr. 28 51 27 10

NYHED ......NYHED

Har du problemer med ryg, knæ, ankel så kom forbi og prøv vores nye GAITLINE sko, læs om dem på vores hjemmeside og vi har et sortiment som du kan prøve bestil en tid eller kom forbi og få en brochure i klinikken helsingor-fodterapeuter.dk. SKAL PRØVES

Klinik for Fodterapi - Viola Andersens valgte links

Billedgalleri

  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 1
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 2
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 3
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 4
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 5
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 6
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 7
  • Klinik for Fodterapi - Viola Andersen Fodterapeut, Helsingør - 8

Klinik for Fodterapi - Viola Andersen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

HEALTHCARE GROUP DENMARK ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

17-05-2010

CVR-nr:

32933319

Selskabskapital

80000

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Bedømmelser om Klinik for Fodterapi - Viola Andersen

Oda Nielsen

mere end et år siden

jeg fik både ordnet mine fødder og finger negle fik også lagt shellac på, og det er utroligt flot, jeg er meget glad for den behandling jeg har fået, viola er meget grundig, så det er stedet man vender tilbage til, klinikken er meget indbydene og hyggelig.og pigerne er så venlige og smilene.

Else Hansen

mere end et år siden

En utrolig dejlig oplevelse - jeg føler nærmest at jeg kan flyve nu.

Mange tak
Else Hansen

Emma Petersen

mere end et år siden

Super god og professionel fodbehandling.
Klinikken var lys, venlig, ren og lækker.
Kan anbefales.