Om firmaet

Kokkekompagniet laver mad med sjæl og super service. Når Kokkekompagniet leverer maden, er hver enkelt råvare udvalgt omhyggeligt direkte hos den lokale producent. Retterne byder på overraskende nye og lækre smagskombinationer...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 50 44...
Adresse

Hesselly 9

6000 Kolding

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

KokkeKompagniet ApS har valgt ikke at vise bedømmelser.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Kokkekompagniet laver mad med sjæl og super service. Når Kokkekompagniet leverer maden, er hver enkelt råvare udvalgt omhyggeligt direkte hos den lokale producent. Retterne byder på overraskende nye og lækre smagskombinationer og servicen sidder lige i skabet. Velkommen til en verden af velsmag!

Generel beskrivelse

Kokkekompagniet

- mad med sjæl og super service

Det hele startede som en passion og en fritidsbeskæftigelse, men heldigvis har vores glæde ved god mad en stærkt smittende effekt på andre. Både Kokkekompagniet, kundekredsen og passionen er nemlig vokset lige siden starten i 1999, og i 2011 blev vi tilmed kåret som gazellevirksomhed.

I dag er vi stadig 2 entusiaster, der sammen med vores gode medarbejdere, sætter alt ind på at skabe smagfulde, kulinariske oplevelser ved bordet - i kantinen, i spisestuen og i festsalen. Trods de beskedne priser forventer vi, at du sætter både krav og forventninger tårnhøjt, når du bestiller mad hos os. For det gør vi nemlig selv. Hver eneste dag.

Når Kokkekompagniet leverer maden, er hver enkelt råvare udvalgt omhyggeligt direkte hos den lokale producent. Derfor vil du opleve, at det friskbagte brød smager ekstra godt og har det helt rigtige bid. De friskplukkede krydderurter dufter skønt og kraftigt. Retterne byder på overraskende nye og lækre smagskombinationer. Og servicen sidder lige i skabet.

Velkommen til en verden af velsmag!

Jesper Larsen

kok og bager, ejer

Thomas Hansen

kok og tjener, ejer

KokkeKompagniet ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

KokkeKompagniet ApS

Omsætning

18 662 tkr

Afkastningsgrad

36.51 %

Antal ansatte

65

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra KokkeKompagniet ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KOKKEKOMPAGNIET ApS

CVR-nr:

28864167

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

562100 Event catering

Startdato:

29-06-2005

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75504495

75 50 44 95

7550 4495

75 504 495