Om firmaet

I salonen er en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig afslappet og godt tilpas. Jeg bestræber mig på, at dét at gå til frisøren ikke skal være noget ”du bare skal have overstået” – tværtimod, skal det føles som en god og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 17 65...
Adresse

Ringstedgade 24, st. sal. tv

4000 Roskilde

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

I salonen er en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig afslappet og godt tilpas. Jeg bestræber mig på, at dét at gå til frisøren ikke skal være noget ”du bare skal have overstået” – tværtimod, skal det føles som en god og mindeværdig oplevelse. Af samme årsag, sætter jeg altid god tid af til mine behandling – sådan mener jeg, at det bedste resultat samt oplevelse opnås.

For mig er Kvalitet alfa og omega. Mine kunder er unikke og inspirerer mig på hver deres måde. Jeg er aldrig bleg for at komme med bud på, hvordan jeg kan fremhæve det bedste i dig. For mig er god kvalitet, at din klipning ikke kun ser godt ud, når du forlader salonen, det skal også være nemt at have med at gøre derhjemme. Min filosofi er at arbejde med hårets struktur.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Konnè ApS

Omsætning

532 tkr

Afkastningsgrad

15.97 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Konnè ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KONNÈ ApS

CVR-nr:

39692279

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

01-07-2018

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

60176544

60 17 65 44

6017 6544

60 176 544