Om KonPsyk

Vi er en moderne psykologvirksomhed som har til formål at tilbyde virksom psykologisk behandling, rådgivning og supervision til alle der har brug for det. Vi arbejder på grundlag af kontekstuel adfærdsvidenskab, som er en videnskabsfilosofisk og forskningsbaseret tilgang som er i global vækst og hvis primære fokus er at finde ud hvad der virker i forhold til at få livet til at fungere. Man taler om at den kontekstuelle adfærdsvidenskab er den tredje bølge af psykoterapi.

Kontekstuel adfærdsvidenskab er en grundlæggende tilgang som flere terapeutiske retninger lægger sig op ad. Blandt de mest udbredte er Acceptance & Commitment Therapy (ACT), Compassion Focused Therapy (CFT), Functional Analytic Therapy (FAP) og Dialectic Behavior Therapy (DAT). Men tilgangen er også beslægtet med elementer i de fleste former for psykoterapi, herunder metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi, narrative, systemiske og psykodynamiske terapiformer og kan også fint forenes med disse.

En af de helt afgørende egenskaber ved en tilgang baseret på kontekstuel adfærdsvidenskab er at vi ikke har fokus på symptomreduktion. Vores fokus er på hvordan du/vi kan leve et meningsfuldt liv og gøre de ting der betyder noget for os.

Billedgalleri

  • KonPsyk Psykolog, Odense - 1
  • KonPsyk Psykolog, Odense - 2

KonPsyk, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnKonPsyk
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-10-2019
CVR-nr:40861505
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Anders Christian RandløvFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

7194894071 94 89 407194 894071 948 940