Om firmaet

Kris sætter den personlige kontakt og dialog med kunder og forretningsforbindelser meget højt – vi prioriterer det gode håndtryk og den afgørende øjenkontakt i de situationer, hvor vi møder kunden personligt. KRIS er en...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 15 30...
Adresse

Enghavevej 7

7430 Ikast

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Kris sætter den personlige kontakt og dialog med kunder og forretningsforbindelser meget højt – vi prioriterer det gode håndtryk og den afgørende øjenkontakt i de situationer, hvor vi møder kunden personligt. KRIS er en teknologisk forretning, der arbejder med de nyeste muligheder til din branding og profilering. Det er en hjertesag for KRIS, at du tager dig godt ud, over for dine kunder og din omverden.

Supplerende oplysninger

KRIS sikrer med mange års erfaring at du profileres og eksponeres på den bedst tænkelige måde.

Vi indarbejder og tager højde for dine ønsker til din branding på tryk i alle tænkelige udgaver. Ingen opgave er for stor eller lille for KRIS. Og vi vil gerne på banen allerede i din planlægningsfase.

At vi har hjertesager afspejles i vores logo, som signalerer at vi fokuserer på hvert af de fire områder - skilte, profil, print og domicil - som vi har symboliseret med fire hjerter, placeret i et sjældent firkløver.

Hvis du vælger ét eller flere af de fire hjerteområder, så gør vi det bedste, vi har lært, for at inspirere og hjælpe dig med at finde en model, som er den bedste løsning for dig. Skilte, profil, print og domicil - mulighederne er mange - og vi tager gerne en snak - også med dialekt. 
På positivt genhør eller gensyn.

Kris Skilte ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Kris Skilte ApS

Omsætning

807 tkr

Afkastningsgrad

8.45 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Kris Skilte ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

KRIS & KOMPAGNI ApS

CVR-nr:

10883733

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

259900 Fremstilling af andre færdige metalprodukter i.a.n.

Startdato:

01-07-1987

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70153045

70 15 30 45

7015 3045

70 153 045