Om Kropsterapi & Velvære, Østerbro

Kort fortalt, så er kropsterapi en dybdegående massageform, som kombineret med terapeutisk samtale, hjælper dig med at behandle og give slip på gamle spænd - både fysiske såvel som psykiske. De fleste, som har prøvet kropsterapi, kan fortælle om en forløsning, en lettelse, der giver ny vitalitet, mere indsigt og større velvære. De fleste oplever, at livet i det hele taget føles mere enkelt.

Sådan foregår behandlingen

Behandlingen tager udgangspunkt i dine individuelle behov, og ikke to behandlinger er ens. For nogle vil der være meget fokus på psykiske og følelsemæssige aspekter, mens det for andre i højere grad vil handle om at afspænde fysisk og derigennem ændre den kropslige tilstand.

De fleste behandlinger er en kærlig blanding af det hele.

Der kan indgå pulserende massage, triggerpunktsmassage, stræk, forskellige kropslige øvelser fx. med spænd og modspænd samt ledfrigørelse.

Fælles for alle behandlinger er, at de tager udgangspunkt i dig; dit liv, din nuværende situation og hvor du gerne vil hen.

Hvorfor er det så effektivt?

Kroppen og sindet afspejler det liv, man har levet. Derfor vil alt man har oplevet kunne ses og mærkes på både krop og sind. Det betyder også at hvis man bærer rundt på uhensigtsmæssige ting, man har med sig fra sit liv - stress, angst, traumer, dårlige mønstre, sorg, lavt selvværd, mv. - så kommer det ofte til udtryk både psykisk og fysisk.

Med kropsterapi arbejdes der med sammenhængen mellem krop og psyke, så kroppens balance genskabes og de fysiske ubalancer aftager og erstattes af ro, overskud og balance i kroppen.

Hvem er jeg?

Mit navn er Svend Vermund Nielsen. Jeg er født i Århus og er udannet Totum Kropsterapeut. Jeg er også uddannet trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium og senere Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har spillet i alle de københavnske orkestre og er nu pensioneret fra Den Kongelige Livgardes Musikkorps.

Jeg har altid interesseret mig for de alternative behandlingsformer og lærte som 17 årig "Transcendental Meditation" som jeg stadig dyrker i stressede situationer. Gennem min mor stødte jeg også tidligt på fod-zoneterapi som stadig har min store interesse og som jeg bruger som en del af kropsterapien.

Da jeg fik en dårlig skulder stødte jeg på Kropsterapien, og valgte at tage uddannelsen. De reaktioner jeg har fået gennem mine behandlinger har fået mig til at blive behandler.

Udover kropsterapien underviser jeg i trompet på alle niveauer men min store interesse er at undervise børn fra 6 års alderen.

Mine interesser er stadig musikken, som jeg stadig dyrker som hobby men også med et job i ny og næ. Desuden er jeg en ivrig amatørfotograf og dyrker også roning.

Jeg er gift, vi har forlængst holdt sølvbryllup, og har 2 voksne sønner.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Kropsterapi & Velvære, Østerbro Kropsterapeuter, København - 1
  • Kropsterapi & Velvære, Østerbro Kropsterapeuter, København - 2
  • Kropsterapi & Velvære, Østerbro Kropsterapeuter, København - 3
  • Kropsterapi & Velvære, Østerbro Kropsterapeuter, København - 4
  • Kropsterapi & Velvære, Østerbro Kropsterapeuter, København - 5

Kropsterapi & Velvære, Østerbro, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Kropsterapi & Velvære, Østerbro

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-09-2022

CVR-nr:

43460676

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Svend Vermund Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-