Om Kvalitet Rens

Kvalitet Rens tilbyder professionel rensning af stofmøbler altid hjemme hos dig. Vi henvender os til både erhvervsvirksomheder, private og offentlige institutioner, hvor vi eksempelvis fjerner både pletter, skjolder, lugtegener, katte/hundehår og andet snavs der måtte være på dine konferencestole, sofaer, lænestole, madrasser og lign.

Den har måske fået en plet?

Vi tilbyder faste gennemskuelige priser på rensning og imprægnering af stofmøbler

Inden påbegyndelse af rensningen, så foretager vi altid mod kundens forudgående accept en prøverensning evt. et skjult sted på møblets stof. Det er for at tilsikre os at tekstilet kan renses. På en sofa kunne det evt. være under sofaen eller bagpå en sofaryg, men det kan os være på der, hvor stofmøblet er skjoldet eller plettet. Nogle tekstiler er mindre sarte overfor snavs, fx hvis stoffet er af kraftig struktur, og andre tekstiler skal behandles med nænsomhed og skal måske endda støvsuges ugentligt. Det er svært at vide, og her vil det være en god idé at høre møbelproducenten eller butikken, hvor det er købt.

Vi tilsætter altid i forbindelse med vores rensninger bakteriedræbende middel, lugtfjerner samt sæber alt efter arbejdsopgaven, som i sidste ende udgøre en miljøvenlig tekstilsæbeblanding. Er der behov for en endnu mere dybdegående rens fx ved fjernelse af genstridige pletter, så har vi os sæber med til det. Alle vores sæbeprodukter er godkendte til formålet at rense møbler og tæpper.

Med en dybdegående rensning og desinficering af dit møbel, tæppe, madras eller bilsæde igennem os, så er du altid sikret et rent og lækkert duftende slutresultat.

Husk på... din sofa bliver udsat for lidt af hvert i løbet af dens liv, og der vil med tiden ophobe sig en masse ulækkert støv, skidt og bakterier i tekstilet.

Alle vores produkter er biologisk nedbrydeligt, miljøvenlig og hvis ønskes allergivenlig.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Kvalitet Rens Specialrenserier, Esbjerg - 1
  • Kvalitet Rens Specialrenserier, Esbjerg - 2
  • Kvalitet Rens Specialrenserier, Esbjerg - 3
  • Kvalitet Rens Specialrenserier, Esbjerg - 4
  • Kvalitet Rens Specialrenserier, Esbjerg - 5

Kvalitet Rens, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Kvalitet Rens

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

14-04-2022

CVR-nr:

43199080

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

812100 Almindelig rengøring i bygninger, 812290 Anden rengøring af bygninger og rengøring af erhvervslokaler, 801000 Private vagt- og sikkerhedstjenester

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Thomas Velasco Okdahl

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-