Om Låsesmeden Schrøder ApS

DØGNVAGT. Vi er ISO 9001 certificerede. Vi er altid til rådighed når det drejer sig om rådgivning, sikring, vedligeholdelse af eksisterende anlæg eller nybyggeri.Vi kan tilbyde en professionel løsning inden for følgende produktområder: Adgangskontrol, Dørautomatik, Dørlukkere, El-låse, Låse, Låsesystemer, Nøgler, Pengeskabe, Brandskabe,Sikringsgitre, Dørtelefonanlæg, Postkasser.

Din låsesmed i Kolding

Virksomhederne beskæftiger i alt 15 medarbejdere og råder over 11 servicevogne, der dækker et stort geografisk område - i døgnets 24 timer.

Vi er altid til rådighed, når det drejer sig om rådgivning, sikring, vedligeholdelse af eksisterende anlæg eller nybyggeri.

Vores medarbejdere deltager løbende i kurser, hvilket sikrer et højt fagligt niveau og sørger for, at vi hele tiden er på forkant med udviklingen.

Virksomhederne er medlem af Dansk Låsesmede Forening (DLF), hvilket sikrer garanti på udført arbejde, samt Dansk Smedemester Forening (DS).

Den geografisk korte afstand mellem Kolding og Horsens betyder, at virksomhederne kan arbejde sammen og hurtigt løse både små og store opgaver/byggeprojekter.

Låsesmeden Schrøder ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Låsesmeden Schrøder ApS Låsesmed, Kolding - 1

Låsesmeden Schrøder ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

LÅSESMEDEN SCHRØDER ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

28-06-2000

CVR-nr:

25470613

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

952900 Reparation af andre varer til personligt brug og husholdningsbrug

Ledelse/Administration

Direktør

Henrik Schrøder von Qualen

Stifter

Leif Fritz Schrøder

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 982 tkr

Afkastningsgrad

26,61 %

Antal ansatte

9