Om Løjt VVS & Blik

Løjt VVS & Blik er et installationsfirma som hovedsagligt udfører VVS- og blikarbejde. Firmaet har 30års erfaring inden for branchen. Vi beskæftiger os med reparationsarbejde, renoveringsarbejde i bad- køkken og bryggers, nybygning samt om- og tilbygninger. Ud over VVS-arbejde udfører vi installation og service af pool og spa samt ventilation, solvarme, fyringsanlæg og gaskomfurer.

Bor du i Aabenraa eller omegn, så lad os være din foretrukne VVS’er. Vi tilbyder professionelt arbejde inden for vand, varme, sanitet og blik til både privatpersoner og erhvervskunder.

Ud over afdelingen i Aabenraa har vi også mindre afdelinger i andre byer, og vi har derfor stort kendskab til lokalområdet og kører med glæde ud til dig.

Som kunde hos os kan du være sikker på altid at modtage en service og et stykke arbejde af høj kvalitet. Vi ved nemlig, at tilfredse kunder oftest kommer igen, og derfor har vi altid fokus på at overholde aftaler både hvad tid, pris og kvalitet angår.

Grib derfor knoglen og ring til os for at modtage et uforpligtende tilbud på lige netop den opgave, du mangler hjælp til.

Løjt VVS & Bliks valgte links

Billedgalleri

  • Løjt VVS & Blik VVS-Installatør, Aabenraa - 1
  • Løjt VVS & Blik VVS-Installatør, Aabenraa - 2
  • Løjt VVS & Blik VVS-Installatør, Aabenraa - 3

Løjt VVS & Blik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration