Om Ledoc ApS

Dit digitale ledelsessystemHa’ hele din virksomhed lige ved hånden – uanset hvor du!Med Ledoc System kan du få styre hele din virksomhed via systemets fem moduler: værktøjsstyring, kompetencestyring, dokumentstyring, afvigelsesstyring og leverandørstyring.

Få mere tid til at det sjove

Dengang Ledoc kom til verden, var det et resultat af flere års erfaring med implementering af kvalitetsledelsessystemer i små og mellemstore virksomheder.

Vi kunne konstatere, at virksomhederne gik og ønskede sig et enkelt styresystem. De søgte en digital løsning, som kunne kombinere to nøgleaspekter:

Muligheden for at erstatte det administrativt tunge kvalitetsledelsessystem med et brugervenligt og overskueligt alternativ

En digital hjælpemotor til daglig overholdelse af nationale og internationale ISO-standarder.

Med Ledoc kan vi tilbyde et system, som løbende er tilpasset efter vores kunders ønsker og behov. Det er nemlig vores mål, at Ledoc kan bidrage til at gøre din arbejdsdag lettere, mere effektiv og en hel del sjovere.

Vi vil give din virksomhed mulighed for at fravælge tidsspild og stress, som kan opstå i forbindelse med mistede dokumenter, tidskrævende manuelle påmindelser om eftersyn og vurderinger samt overskredne tidsfrister.

Hvorfor ikke bruge tiden på det, der giver dig energi og skaber reel forandring?

Det kan være ledelse, produktion, den daglige drift og struktur – eller ekstra tid til den løbetur i skoven, du ofte ender med at må strege i kalenderen?

Ledoc ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Ledoc ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

03-02-2019

CVR-nr:

40260870

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

620100 Computerprogrammering

Ledelse/Administration

Direktør

John Mandrup

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

−7 tkr

Afkastningsgrad

−13,54 %

Antal ansatte

-

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

4676711146 76 71 114676 711146 767 111