Om Lind Campingudlejning ApS

Lej en campingvogn hos Lind Campingudlejning i Midtjylland. Alle vores udlejningsvogne er nyere modeller af kvalitet.

Leje af campingvogn

Planlægger i køre- eller campingferie? Lej en campingvogn i midtjylland hos os! Vi tilbyder leje af campingvogn af forskellige art og har helt sikkert en løsning der imødekommer jeres specifikke behov.

Hvorfor campingferie?

Camping er den perfekte mulighed for at tilbringe kvalitetstid med familie og venner. Det giver god anledning til at komme ud i naturen og få ladet batterierne op i den friske luft. Hos Lind campingudlejning sætter vi rammerne for en formidabel campingoplevelse i behagelige og rolige omgivelser.

Skal i på camping i efterårsferien? Leje af campingvogn hos os gør det nemt!

Efterårsferien står for døren, og er en oplagt mulighed for at tage familien med på tur i det danske landskab. Skub efterårshyggen igang og tag et kig på vores forskellige udlejningsmodeller.

Vi tilbyder vogne med plads til mellem 4 og 8 personer og ens for alle vores modeller er, at jeres komfort er i højsæde. Modellerne er indrettet efter at give den optimale oplevelse af god plads og anvendelighed med formidable forudsætninger for en god omgang familiehygge.

Herunder ser du vores campingvogne til leje. Alle vogne er nyere modeller af høj kvalitet, som hver især kan tilbyde noget forskelligt.

Den nemme ferieløsning

Vi hjælper gerne med at gøre campingferien endnu lettere, og tilbyder levering og opsætning af campingvogne. Ønsker i selv at afhente er dette også en mulighed. Læs mere om afhentning, levering og generelt om leje af campingvogn i vores lejebetingelser.

Priser og specifikationer – Lej en campingvogn billigt !

Udlejningspriserne finder du under udlejningsmodellerne herunder hvor du også kan læse mere om de specifikke vogne. Skulle der opstå spørgsmål undervejs er du velkommen til at kontakte os her.

Lind Campingudlejning ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Lind Campingudlejning ApS Campingvognsudlejning, Herning - 1
  • Lind Campingudlejning ApS Campingvognsudlejning, Herning - 2
  • Lind Campingudlejning ApS Campingvognsudlejning, Herning - 3
  • Lind Campingudlejning ApS Campingvognsudlejning, Herning - 4

Lind Campingudlejning ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnGULLESTRUP.NET ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:16-06-2009
CVR-nr:32263976
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche631100 Databehandling, webhosting og lignende serviceydelser

Ledelse/Administration

Jan BecherDirektør
Jan BecherStifter