Om firmaet

Kom på camping på en lille, idyllisk campingplads i Sønderborg lige ud til Augustenborg Fjord, placeret mellem skov og bare fem kilometer til centrum. Madeskov Camping er for familier, der ønsker ro, hygge og frihed for både...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 42 13...
Adresse

Madeskov 9

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Kom på camping på en lille, idyllisk campingplads i Sønderborg lige ud til Augustenborg Fjord, placeret mellem skov og bare fem kilometer til centrum. Madeskov Camping er for familier, der ønsker ro, hygge og frihed for både børn og voksne.

Generel beskrivelse

Camping med familien mellem skov og vand. Kom på camping på en lille, idyllisk campingplads i Sønderborg lige ud til Augustenborg Fjord, placeret mellem skov og bare fem kilometer til centrum. Madeskov Camping er for familier, der ønsker ro, hygge og frihed for både børn og voksne.

Lad børnene løbe på en tryg campingplads. Der findes ikke noget bedre for de små og større børn at føle sig fri til at lege og løbe, hvor og når de vil. På vores campingplads kan I trygt sætte ungerne fri til at udforske området og møde nye venner, de kan spille fodbold og fiske sammen med. Vi lægger stor vægt på, at camping skal være for alle, og derfor har vi også faciliteter og aktiviteter, der passer de fleste.

Nyd roen og fælleskabet, der opstår på camping. Både ro og fælleskab er eftertragtet på en campingplads, når pløkkerne er slået i forteltet og kaffen er brygget og klar enten til en kop i teltet eller medbragt på picnic i skoven.

Madeskov Camping giver jer rammerne for at koble af og nyde hinandens selskab og også møde andre campister eksempelvis rundt om pladsens fælles grill eller TV-stue. Når der skal kobles på igen, kan I gøre brug af vores gratis WI-FI, så I kan følge med i omverden uden at forlade den afslappende campingplads.

Vi har 83 pladser til camping, og der er også en plads til jer i jeres ferietid.

Madeskov Campings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Madeskov Camping

Omsætning

-11 tkr

Afkastningsgrad

-6.73 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Madeskov Camping findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Madeskov Camping ApS

CVR-nr:

37607975

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

553000 Campingpladser

Startdato:

12-04-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74421393

74 42 13 93

7442 1393

74 421 393