Om Madeskov Camping

Kom på camping på en lille, idyllisk campingplads i Sønderborg lige ud til Augustenborg Fjord, placeret mellem skov og bare fem kilometer til centrum. Madeskov Camping er for familier, der ønsker ro, hygge og frihed for både børn og voksne.

Generel beskrivelse

Camping med familien mellem skov og vand. Kom på camping på en lille, idyllisk campingplads i Sønderborg lige ud til Augustenborg Fjord, placeret mellem skov og bare fem kilometer til centrum. Madeskov Camping er for familier, der ønsker ro, hygge og frihed for både børn og voksne.

Lad børnene løbe på en tryg campingplads. Der findes ikke noget bedre for de små og større børn at føle sig fri til at lege og løbe, hvor og når de vil. På vores campingplads kan I trygt sætte ungerne fri til at udforske området og møde nye venner, de kan spille fodbold og fiske sammen med. Vi lægger stor vægt på, at camping skal være for alle, og derfor har vi også faciliteter og aktiviteter, der passer de fleste.

Nyd roen og fælleskabet, der opstår på camping. Både ro og fælleskab er eftertragtet på en campingplads, når pløkkerne er slået i forteltet og kaffen er brygget og klar enten til en kop i teltet eller medbragt på picnic i skoven.

Madeskov Camping giver jer rammerne for at koble af og nyde hinandens selskab og også møde andre campister eksempelvis rundt om pladsens fælles grill eller TV-stue. Når der skal kobles på igen, kan I gøre brug af vores gratis WI-FI, så I kan følge med i omverden uden at forlade den afslappende campingplads.

Vi har 83 pladser til camping, og der er også en plads til jer i jeres ferietid.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Madeskov Camping Campingpladser, Sønderborg - 1
  • Madeskov Camping Campingpladser, Sønderborg - 2
  • Madeskov Camping Campingpladser, Sønderborg - 3
  • Madeskov Camping Campingpladser, Sønderborg - 4
  • Madeskov Camping Campingpladser, Sønderborg - 5
  • Madeskov Camping Campingpladser, Sønderborg - 6

Madeskov Camping, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Madeskov Camping ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

12-04-2016

CVR-nr:

37607975

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

553000 Campingpladser

Ledelse/Administration

Direktør

John Vincent Nilsson

Stifter

John Vincent Nilsson

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

−257 tkr

Afkastningsgrad

−13,49 %

Antal ansatte

-