Om firmaet

Malerens Lagersalg er en frivillig kæde af malermestre, der forhandler Nordsjö maling og træbeskyttelse samt tilbehør til den private forbruger, der kræver lidt mere.,Du er garanteret en god kvalitet da den professionelle...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
64 89 10...
Adresse

Odensevej 38

5471 Søndersø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Malerens Lagersalg er en frivillig kæde af malermestre, der forhandler Nordsjö maling og træbeskyttelse samt tilbehør til den private forbruger, der kræver lidt mere.Du er garanteret en god kvalitet da den professionelle malermester selv benytter produkterne i sit daglige arbejde.Hos Malerens Lagersalg bliver du betjent af fagligt kompetent personale, da det som oftest er malermesteren selv der står i butikken.

Malerens lagersalg

Få den rigtige maling til den rigtige pris.

Maling er ikke bare maling!

Som faguddannede malere ved vi, at det færdige resultat nøje afhænger af kvaliteten af malingen i spanden. I vort arbejde stiller vi derfor meget høje krav til produktet.

Det skal være det absolut bedste, for det giver vore kunder

den største tilfredshed – et pænere resultat og en længere holdbarhed.

Og så sparer du tid når du maler, for den rigtige maling dækker.

Lagersalg til private.

Nu behøver du ikke længere at være fagmand for at få den rigtige maling. Vi sælger den maling vi bruger i malerfirmaet direkte til private fra vores lager.

Maling til både ude og inde – og tonet i netop den farve der passer dig – finder du på vores lager. Priserne er til gengæld til en fornuftig lagerpris.

Råd fra malermesteren samt det rigtige værktøj.

Du får mange års erfaring, nyttige råd og tips med i handlen, når du handler hos malermesteren. Ligeledes kan du købe det helt rigtige værktøj – udvalgt af professionelle så det passer til opgaven.

Har du et specielt behov, kommer vi også gerne hjem hos dig og ser på opgaven, inden vi finder de materialer du har behov for.

Velkommen hos Malerens Lagersalg.

Har du ikke allerede benyttet dig af de mange muligheder, der er, ved at handle direkte hos din lokale malermester, ser vi meget frem til at byde dig velkommen i butikken næste gang du har behov for professionel rådgivning og inspiration.

Malerens Lagersalgs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Malerens Lagersalg

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Malerens Lagersalg findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Malermester Svend Erik Kristensen

CVR-nr:

80761317

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

433410 Malerforretninger

Startdato:

01-04-1977

Ledelse/Administration
Svend Erik Nørgaard Kristensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

64891099

64 89 10 99

6489 1099

64 891 099