Om Mc Uldall Maskinfabrik AS

MC Uldall Maskinfabrik A/S er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfri, plast og aluminium. Størstedelen at vores produktion er til levnedsmiddelbranchen, som er underlagt stadig stigende krav til kvalitet og mål tolerancer. Vi er en moderne virksomhed, som er kende tegnet ved at være i stand til at føde nye idéer, der samtidig danner grundlaget for vores vækst. Vi er altid lagerførende med et bredt sortiment indenfor rustfri stål, plast, aluminium og diverse ståltyper.

Generel beskrivelse

MC Uldall, fordi glæden over top kvalitet, varer længere end glæden over billig pris.

MC Uldall Maskinfabrik ApS er en virksomhed i fremdrift, der stiller store krav til kvalitet i alle processer, fordi kvaliteten er betingelsen for vores succes.

MC Uldall ApS blev etableret i 1993 og i 2005 blev MC Uldall overtaget af Niels K. Nielsen og fik en lille navne ændring til MC Uldall Maskinfabrik ApS. Niels har ud fra sine år i branchen fået mange års erfaring med fremstilling og bearbejdning af special emner samt opbygning af special maskiner. MC Uldall Maskinfabrik ApS er en ordreproducerende virksomhed inden for bearbejdning af rustfri, plast og aluminium. Størstedelen at vores produktion er til levnedsmiddelbranchen, som er underlagt stadig stigende krav til kvalitet og mål tolerancer.

Vi er en moderne virksomhed, som er kende tegnet ved at være i stand til at føde nye idéer, der samtidig danner grundlaget for vores vækst.

Virksomhedens maskinpark samt vores top motiverede medarbejderstab på 8 mand, opgraderes løbende til alsidig produktion, hvor omstilling samt stor fleksibilitet, er fundamentet for en velfungerende og effektiv virksomhed.

Mc Uldall Maskinfabrik AS' valgte links

Billedgalleri

  • Mc Uldall Maskinfabrik AS Smedeværksteder, maskinværksteder, Skanderborg - 1
  • Mc Uldall Maskinfabrik AS Smedeværksteder, maskinværksteder, Skanderborg - 2
  • Mc Uldall Maskinfabrik AS Smedeværksteder, maskinværksteder, Skanderborg - 3

Mc Uldall Maskinfabrik AS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnMC ULDALL MASKINFABRIK A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:01-12-2005
CVR-nr:29199965
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche256200 Maskinforarbejdning

Ledelse/Administration

Niels Kristian Balle NielsenDirektør
Conny Lysdal NielsenBestyrelsesformand
Niels Kristian Balle NielsenBestyrelsesmedlem
Casper Lysdal RosvallBestyrelsesmedlem
Niels Kristian Balle NielsenStifter

Viser 4 af 5

Alternative nummerformater

8657201186 57 20 118657 201186 572 011