Om Michael's Autoruder

Er ruden gået i stykker? Hos Michaels Autoruder får du den bedste service og de laveste priser, når du skal have ny forrude i din bil eller repareret et stenslag. Vi kører over HELE SJÆLLAND, har over 30 års erfaring i bilruder og stenslag og kan udføre reparationer, hvor det passer dig - derhjemme, på dit arbejde eller på vores værksted. Vi kommer indenfor 24-timer, så ring og få Danmarks stærkeste pris på en ny forrude eller reparation af stenslag!

Ydelser

Udskiftning af forrude

Du får Danmarks bedste tilbud på en ny forrude til din bil, og vi reparerer den lige præcis, hvor og hvornår det passer dig. Vi skifter ruder i alle typer og mærker biler, og leverer Danmarks bedste, billigste og hurtigste service. Vi laver naturligvis også glas- og panorama-tag.

Reparation af stenslag

Vi udfører reparation af stenslag i forruden, og ligesom med udskiftning af forrude kommer vi gerne ud til dig. Er du i tvivl, om et stenslag sidder et kritisk sted i ruden, skal du klikke her, hvor du kan læse reglerne omkring stenslag og revner. Du kan også se en grafik, der viser reglerne omkring syn.

Kontant eller på forsikring

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark, og har du en glasforsikring eller udvidet glasforsikring, klarer vi resten. Er du så uheldig ikke at have en forsikring, så ring alligevel, vi kan nemlig give dig Danmarks bedste tilbud på en udskiftning af din forrude. Klik her for at læse mere om Forsikringsskader.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Michael's Autoruder Autoglarmestre, Lejre - 1
  • Michael's Autoruder Autoglarmestre, Lejre - 2
  • Michael's Autoruder Autoglarmestre, Lejre - 3
  • Michael's Autoruder Autoglarmestre, Lejre - 4

Michael's Autoruder, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Michaels Autoruder v/Michael Holt

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-07-2006

CVR-nr:

29643008

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Michael Holt

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

2