Om firmaet

Er ruden gået i stykker? Hos Michaels Autoruder får du den bedste service og de laveste priser, når du skal have ny forrude i din bil eller repareret et stenslag. Vi kører over HELE SJÆLLAND, har over 30 års erfaring i bilruder...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
29 60 11...
Adresse

Mosevej 5

4070 Kirke Hyllinge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Er ruden gået i stykker? Hos Michaels Autoruder får du den bedste service og de laveste priser, når du skal have ny forrude i din bil eller repareret et stenslag. Vi kører over HELE SJÆLLAND, har over 30 års erfaring i bilruder og stenslag og kan udføre reparationer, hvor det passer dig - derhjemme, på dit arbejde eller på vores værksted. Vi kommer indenfor 24-timer, så ring og få Danmarks stærkeste pris på en ny forrude eller reparation af stenslag!

Ydelser

Udskiftning af forrude

Du får Danmarks bedste tilbud på en ny forrude til din bil, og vi reparerer den lige præcis, hvor og hvornår det passer dig. Vi skifter ruder i alle typer og mærker biler, og leverer Danmarks bedste, billigste og hurtigste service. Vi laver naturligvis også glas- og panorama-tag.

Reparation af stenslag

Vi udfører reparation af stenslag i forruden, og ligesom med udskiftning af forrude kommer vi gerne ud til dig. Er du i tvivl, om et stenslag sidder et kritisk sted i ruden, skal du klikke her, hvor du kan læse reglerne omkring stenslag og revner. Du kan også se en grafik, der viser reglerne omkring syn.

Kontant eller på forsikring

Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark, og har du en glasforsikring eller udvidet glasforsikring, klarer vi resten. Er du så uheldig ikke at have en forsikring, så ring alligevel, vi kan nemlig give dig Danmarks bedste tilbud på en udskiftning af din forrude. Klik her for at læse mere om Forsikringsskader.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Michael's Autoruder

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Michael's Autoruder findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Michaels Autoruder v/Michael Holt

CVR-nr:

29643008

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Startdato:

01-07-2006

Ledelse/Administration
Michael Holt

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

29601109

29 60 11 09

2960 1109

29 601 109