Om Miga Gardiner ApS

Miga Gardiner startede d. 1. September 1979 og bliver i dag drevet af 1. og 2. generation. Med mere end 25 års erfaring kombineret med altid at være opdateret med de nyeste gardinprøver, kan vi tilbyde vores kunder en kompetent og seriøs løsning - skræddersyet efter ønske og behov. Vores kundekreds omfatter i dag større koncerner, mindre virksomheder, den offentlige sektor samt private husstande på hele Sjælland.Vi har egen systue og vaskeri. Ring en gardinbus hjem! Vi kommer overalt på Sjælland

Produkter

Gardiner:

Vores gardinbusser kommer over hele Sjælland. I Deres eget hjem har De mulighed for besigtige alle vores gardintyper, lave farveprøve og nøje gennemgå alle vores kvalitet i Deres egne omgivelser. Tryk her for at bestille et gratis og

uforpligtende konsulentbesøg.

Vi måler op, monterer og rådgiver gerne om mål, vedligeholdelse, kvaliteter m.m. således De får den ønskede løsning tilpasset økonomi og kvalitet. Vores konsulentbesøg er naturligvis gratis og vi kommer når det passer Dem.

Miga Gardiner er medlem af Botex.

Solafskærmning:

Vi forhandler et bredt udsnit af rullegardiner, foldegardiner og lamelgardiner. Et stramt og enkelt design giver en dekorativ og diskret løsning på behovet for storslået solafskærmning. En anden betydelig funktion er at holde solens varme og naboernes blikke ude.

De kan bruges i næsten alle vindueskonstruktioner, bl.a. buede, trekantede og vinduer med skrå topkarm. Alle tre har Deres egne fordele lamelgardiner er f.eks. også velegnet som rumdelere, foldegardiner er ideel til at skabe den stemning du ønsker og rullegardiner er nemme at betjene og giver samtidig rummet et flot design.

Uanset hvad Deres behov er imødekommer vi Deres ønsker.

Markiser:

Den danske sommer kan blive længere og sjovere med en markis. Vi lægger vægt på at finde en markise der passer til husets arkitektur. Miga Gardiner forhandler markiser i alle størrelser og farver men kun i gode kvalitet.

Når De har fundet den ønskede markise sørger vi for den monteres korrekt på facaden. En forkert monteret markise kan ødelægge dit hus eller tag. Markisemontering er en tillidssag, som du kan trygt overlade til Miga Gardiner, der er specialist på området.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Miga Gardiner ApS Gardiner - Erhverv, Køge - 1
  • Miga Gardiner ApS Gardiner - Erhverv, Køge - 2
  • Miga Gardiner ApS Gardiner - Erhverv, Køge - 3
  • Miga Gardiner ApS Gardiner - Erhverv, Køge - 4

Miga Gardiner ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MIGA GARDINER ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

23-07-1980

CVR-nr:

66070913

Selskabskapital

200000

Omsætning

-

NACE-branche

475300 Detailhandel med tæpper, vægbeklædning og gulvbelægning

Ledelse/Administration

Direktør

Lars Michelsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 785 tkr

Afkastningsgrad

−20,23 %

Antal ansatte

6