Om MindingMe

Parterapi | Sexologi | Coaching | Hypnoseterapi PsykoterapiTine fra MindingMe er parterapeut, sexolog, hypnoterapeut og coach.Hun er en af danmarks førende terapeuter indenfor sexologiske problemstillinger.Tine underviser ligeledes i emner som fx. manglende sexløst, pornoafhængighed, rejsningsproblemer og lign.Hun er uddannet parterapeut i USA. MindingMe har klinik i Hellerup.

MindingMe

MindingMe tilbyder parterapi, individuel terapi, hypnoterapi og coaching.

Parterapi:

Jeg hjælper par med at finde frem til de mønstre, som skaber distance og utryghed mellem dem. Det handler aldrig om skyld og skam, men om at finde frem til den bedste udgave af sig selv, både som menneske og som partner. At kunne være uenige uden at skabe uro. Forandringen skabes allerede ved første konsultation. Hvis I ønsker at udvikle jer sammen mellem sessionerne, får I arbejdsark med hjem.

Hypnoterapi:

Vi er alle i hypnose flere gange om dagen, helt uden at vide det. - Hypnose er en øget koncentreret tilstand hvor der skabes forbindelse til det underbevidste sind. Forandringen sker dybt inde i dig selv i en afslappet tilstand guidet af mig ved din side. Du er altid i kontrol og styrer selv hvor dybt du går i tilstanden.

Individuel terapi:

For dig som ønsker at blive klogere på dig selv og udvikle dig. Ofte er bevidsthed det første skridt mod en forandring. Vi går i dybden i hvem du er, hvad dine overbevisninger er om dig selv og hvorfor det har skabt ubalance og måske endda frustrationer hos dig.

Coaching:

Du ser det for dig, du vil gerne derhen, men du føler ikke du kan. Der skal ske noget nyt, men noget stopper dig i at tage det næste skridt - kender du det? Så er coaching måske noget for dig...- et skub i den rigtige retning med forståelse af dig selv og hvad der tidligere forhindrede dig i at tage springet.

Du er altid velkommen til at ringe på: 26205121 og få en samtale eller, skrive til [email protected] omkring dit problem, på den måde kan vi finde ud af om vi er et match og sammen finder vi ud af hvad præcis der skal til for at løse din udfordring.

MindingMes valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • MindingMe Parterapi, Gentofte - 1
  • MindingMe Parterapi, Gentofte - 2
  • MindingMe Parterapi, Gentofte - 3

MindingMe, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MindingMe

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

15-02-2016

CVR-nr:

37450022

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Tine Grubbe Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-