Om firmaet

Parterapi | Sexologi | Coaching | Hypnoseterapi Psykoterapi,Tine fra MindingMe er parterapeut, sexolog, hypnoterapeut og coach.,Hun er en af danmarks førende terapeuter indenfor sexologiske problemstillinger.,Tine underviser...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
26 20 51...
Adresse

Strandvejen 147, st. sal.

2900 Hellerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Parterapi | Sexologi | Coaching | Hypnoseterapi PsykoterapiTine fra MindingMe er parterapeut, sexolog, hypnoterapeut og coach.Hun er en af danmarks førende terapeuter indenfor sexologiske problemstillinger.Tine underviser ligeledes hos Hypnosehuset Danmark i emner som fx. manglende sexløst, pornoafhængighed, rejsningsproblemer og lign.Hun er uddannet parterapeut i USA. MindingMe har klinik i Hellerup.

MindingMe

MindingMe tilbyder parterapi, individuel terapi, hypnoterapi og coaching.

Parterapi:

Jeg hjælper par med at finde frem til de mønstre, som skaber distance og utryghed mellem dem. Det handler ikke om skyld og skam, men mere om at finde frem til den bedste udgave af sig selv, både som menneske og som partner. At kunne være uenige uden at skabe uro. Forandringen skabes allerede ved første konsultation. Hvis I ønsker at udvikle jer sammen mellem sessionerne, får I arbejdsark med hjem.

Hypnoterapi:

Vi er alle i hypnose flere gange om dagen, helt uden at vide det. - Hypnose er en øget koncentreret tilstand hvor der skabes forbindelse til det underbevidste sind. Forandringen sker dybt inde i dig selv i en afslappet tilstand guidet af mig ved din side. Du er altid i kontrol og styrer selv hvor dybt du går i tilstanden.

Individuel terapi:

For dig som ønsker at blive klogere på dig selv og udvikle dig. Ofte er bevidsthed det første skridt mod en forandring. Vi går i dybden i hvem du er, hvad dine overbevisninger er om dig selv og hvorfor det har skabt ubalance og måske endda frustrationer hos dig.

Coaching:

Du ser det for dig, du vil gerne derhen, men du føler ikke du kan. Der skal ske noget nyt, men noget stopper dig i at tage det næste skridt - kender du det? Så er coaching måske noget for dig...- et skub i den rigtige retning med forståelse af dig selv og hvad der tidligere forhindrede dig i at tage springet.

Du er altid velkommen til at ringe på: 26205121 og få en samtale eller, skrive til tine@mindingme.dk omkring dit problem, på den måde kan vi finde ud af om vi er et match og sammen finder vi ud af hvad præcis der skal til for at løse din udfordring.

MindingMes valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

MindingMe

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra MindingMe findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MindingMe

CVR-nr:

37450022

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

15-02-2016

Ledelse/Administration
Tine Grubbe Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

26205121

26 20 51 21

2620 5121

26 205 121