Om ML FLYT

MLFlyt er et professionelt flyttefirma med +30 års erfaring. Vi har fokus på flytning af høj kvalitet og til fornuftige priser. Vores flyttemænd sætter en ære i at tilbyde dig den bedst tænkelige flytteoplevelse. Det gælder, hvad enten du ønsker en totalflytning, hvor professionelle flyttefolk klarer det hele – eller den mest brugte, hvor du selv pakker i flyttekasser og adskiller møbler. Det kan også være ”økonomiudgaven”, hvor du selv hjælper til.

Om vores flytteforretning

Vi holder til i området omkring Aarhus, Skanderborg og Randers, men kører også gerne i resten af landet. Vi har mere end 30 års erfaring som flytteforretning for privatkunder, det offentlige og erhvervskunder. Vores flyttefirma har naturligvis alle de lovpligtige vognmands- og chaufførtilladelser samt forsikringer – ligesom vi selvfølgelig også har alt det nødvendige flytteudstyr.

Vores flyttetilbud kan bl.a. være:

- Privatflytning

- Erhvervsflytning

- Returflytning

- Opmagasinering og møbelopbevaring

- Kontorflytning

- Flytning fra Jylland til Sjælland

- Rydning af dødsbo

- Afhentning af storskrald

- Express transport

- Flytning til udlandet

- Flytterengøring

- Flyttehjælp

Hvad koster det at hyre et flyttefirma?

Din pris på flytning afhænger naturligvis af, hvor meget der skal flyttes, hvor langt der skal flyttes, om I selv hjælper til, eller om vores flytteforretning skal klare det hele. Du kan læse mere om vores priser her.

I Aarhusområdet kommer vi gerne ud og besigtiger dit indbo og udfærdiger et flyttetilbud. Bor du længere væk, kan du enten sende billeder af dit indbo eller lave en udførlig inventarliste, så vi derudfra kan beregne en cirkapris.

Billedgalleri

  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 1
  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 2
  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 3
  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 4
  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 5
  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 6
  • ML FLYT Flyttefirma, Aarhus - 7

Alternative nummerformater

8612323086 12 32 308612 323086 123 230