Om Mommark Ferieboliger

Trods en mangesidig udvikling har vi her på Als stadig omgivelser med levende hegn, bølgende kornmarker, små fredfyldte landsbyer, store bøgeskove - alt omgivet af fine kyst strækninger så langt øjet rækker. Ferieboligerne ligger ca. 1,2 km fra stranden i landlige omgivelser med havudsigt. Der står hyggelige og komplet indrettede ferielejligheder til 4-5 personer og 5-6 personer eller værelser til rådighed. For naturinteresserede er Sydals et eldorado.

Generel beskrivelse

På Als finder du alt

Trods en mangesidig udvikling har vi her på Als stadig omgivelser med levende hegn, bølgende kornmarker, små fredfyldte landsbyer, store bøgeskove - alt omgivet af fine kyst strækninger så langt øjet rækker.

For naturinteresserede er Sydals et eldorado

For lystfiskere er her gode muligheder for at hale middagsmaden i land fra vore fiskerige kyststrækninger. For sportsdykkere er der talrige muligheder for både vrag- og naturdyk.

De lange kyststrækninger betyder også gode muligheder for badning, hvad enten man viI være alene på rolige strande eller på de mere besøgte steder. Her er museer, slotte, spændende kirkekunst samt Danmarks bedst bevarede fortidsgravpladser.

Ikke langt til Dybbøl Mølle, skanserne ved Dybbøl Banke og den nye oplevelsespark Danfoss Universe.

Lystfiskeri og dykning

Vi hjælper gerne med booking eller henvisning til vore samarbejdspartnere såfremt De ønsker at deltage i fisketure eller dykkerudflugter. Dykkerture arrangeres i samarbejde med Ostseewracktauchen

Tag hesten med på ferie

Græsmark med adgang til vand samt ridebane forefindes på området. Vi arrangerer gerne rideture til skov eller strand. Mulighed for leje af hest mod forudgående aftale.

Mommark Ferieboligers valgte links

Mommark Ferieboliger, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Alternative nummerformater

7440719974 40 71 997440 719974 407 1992174719921 74 71 992174 719921 747 199