Om firmaet

Trods en mangesidig udvikling har vi her på Als stadig omgivelser med levende hegn, bølgende kornmarker, små fredfyldte landsbyer, store bøgeskove - alt omgivet af fine kyst strækninger så langt øjet rækker. Ferieboligerne...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 74 71...
Adresse

Sarupvej 25

6470 Sydals

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Trods en mangesidig udvikling har vi her på Als stadig omgivelser med levende hegn, bølgende kornmarker, små fredfyldte landsbyer, store bøgeskove - alt omgivet af fine kyst strækninger så langt øjet rækker. Ferieboligerne ligger ca. 1,2 km fra stranden i landlige omgivelser med havudsigt. Der står hyggelige og komplet indrettede ferielejligheder til 4-5 personer og 5-6 personer eller værelser til rådighed. For naturinteresserede er Sydals et eldorado.

Generel beskrivelse

På Als finder du alt

Trods en mangesidig udvikling har vi her på Als stadig omgivelser med levende hegn, bølgende kornmarker, små fredfyldte landsbyer, store bøgeskove - alt omgivet af fine kyst strækninger så langt øjet rækker.

For naturinteresserede er Sydals et eldorado

For lystfiskere er her gode muligheder for at hale middagsmaden i land fra vore fiskerige kyststrækninger. For sportsdykkere er der talrige muligheder for både vrag- og naturdyk.

De lange kyststrækninger betyder også gode muligheder for badning, hvad enten man viI være alene på rolige strande eller på de mere besøgte steder. Her er museer, slotte, spændende kirkekunst samt Danmarks bedst bevarede fortidsgravpladser.

Ikke langt til Dybbøl Mølle, skanserne ved Dybbøl Banke og den nye oplevelsespark Danfoss Universe.

Lystfiskeri og dykning

Vi hjælper gerne med booking eller henvisning til vore samarbejdspartnere såfremt De ønsker at deltage i fisketure eller dykkerudflugter. Dykkerture arrangeres i samarbejde med Ostseewracktauchen

Tag hesten med på ferie

Græsmark med adgang til vand samt ridebane forefindes på området. Vi arrangerer gerne rideture til skov eller strand. Mulighed for leje af hest mod forudgående aftale.

Mommark Ferieboligers valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

21747199

21 74 71 99

2174 7199

21 747 199