Om firmaet

Vores kernekompetence er salg af og rådgivning om indretningsløsninger på kontraktmarkedet, hvor vi fungerer som rådgivere og sparringspartnere for vores kunder. Derudover samarbejder vi med en række indretningsarkitekter, hvis...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 79 79...
Adresse

Poppelgårdvej 17

2860 Søborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vores kernekompetence er salg af og rådgivning om indretningsløsninger på kontraktmarkedet, hvor vi fungerer som rådgivere og sparringspartnere for vores kunder. Derudover samarbejder vi med en række indretningsarkitekter, hvis ydelser vi trækker på afhængigt af opgavens karakter for, at sikre den størst mulige faglighed i hele forløbet.

Mere om

Vi rådgiver i materiale- og farvevalg og stræber altid efter at præsentere kunden for en indretningsløsning, der både matcher virksomhedens profil og kultur samt optimerer og udnytter arealet bedst muligt, øger brugertrivslen og giver det bedste flow i virksomhedens processer.

Vi samarbejder med en nøje udvalgt gruppe af erfarne indretningsarkitekter, der hjælper os med at virkeliggøre alle tanker og idéer.

Tillige samarbejder vi med nogle af verdens førende møbel- og lampeproducenter, og har en bred palette af professionelle underleverandører, der giver os mulighed for at levere alt i specialtilpasset inventar. Således leverer vi ikke bare møbler, vi leverer helstøbte løsninger.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Mono Cph A/S

Omsætning

1 007 tkr

Afkastningsgrad

21.01 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Mono Cph A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MONO CPH A/S

CVR-nr:

30579976

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

600 000

NACE-branche

702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

Startdato:

01-05-2007

Ledelse/Administration
Jesper Bothe

Direktør

Henrik Winther Olsen

Bestyrelsesmedlem

Berit Engedal Bothe

Bestyrelsesmedlem

Jesper Bothe

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

33797980

33 79 79 80

3379 7980

33 797 980