Om Mortang Advokater

Mortang Advokater tilbyder på grundlag af faglig indsigt og erfaring engageret rådgivning og juridisk ekspertise med baggrund i klienternes individuelle behov. Advokatvirksomheden varetager såvel private som erhvervsklienters interesser med hensyn til rådgivning, førelse af retssager og mediation (konfliktløsning). Service er det overordnede element i forhold til klienterne og udgør sammen med den uafhængige rådgivning grundpillen i virksomheden.

Generel beskrivelse

Vi er højt specialiseret indenfor inkasso-området og håndterer større inkassoporteføljer for erhvervsvirksomheder, banker og finansieringsselskaber. Som følge heraf anvendes alle de nyeste IT-værktøjer, ligesom virksomheden udover 41 ansatte i dag, har ansat 26 medarbejdere til specielt at give møde i samtlige retskredse i Danmark. De mødegivende medarbejdere er alle pensionerede militærfolk og politifolk, som er blevet specielt uddannet til at give møde i fogedretten og civilretten.

Virksomheden berigtiger et ganske betydeligt antal ejendomshandler og har som følge heraf udviklet et enkelt koncept med faste priser.

Se vores hjemmeside for mere information www.mortang.dk

Mortang Advokaters valgte links

Billedgalleri

  • Mortang Advokater Advokat, Hørsholm - 1
  • Mortang Advokater Advokat, Hørsholm - 2
  • Mortang Advokater Advokat, Hørsholm - 3
  • Mortang Advokater Advokat, Hørsholm - 4

Mortang Advokater, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Mortang Advokater

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-11-1994

CVR-nr:

18075784

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Tom Bæk Mortang

Fuldt ansvarlig deltager