Om Morten Kraft

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Morten Kraft, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnB & M Kraft ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:30-06-1990
CVR-nr:14373675
Selskabskapital200000
Omsætning-
NACE-branche862200 Praktiserende speciallæger

Ledelse/Administration

Morten Ludvig KraftDirektør
Louise Ettie KraftBestyrelsesformand
Janne Charlotte Tabori KraftBestyrelsesmedlem
David Christian Evar KraftBestyrelsesmedlem
Jonas Kristian KraftBestyrelsesmedlem
Adam Christian KraftBestyrelsesmedlem
Birgitte Barbra KraftBestyrelsesmedlem
Morten Ludvig KraftStifter

Viser 4 af 8

Bedømmelser om Morten Kraft

Gitte Henningsen

mere end et år siden

Kom for at få en undersøgelse for neurologiske symptomer ( smerter og føleforstyrrelser) i venstre side.
Da der på grund af manglende strøm ikke var adgang til min journal blev undersøgelsen gennemført på grundlag af mine notater og print af journal. Bliver undersøgt af en ældre , lidt forvirret ,læge der konkluderer at jeg skal gå hjem og leve med det, han kan ikke finde noget galt, men han er meget interesseret i min barndom ..?
Jeg oplever at han læner sig meget op af den tidligere læges vurdering frem for at lave sin egen.
Jeg har efterfølgende fået diagnosen Granulomatose med Polyangiitis ( Wegeners) og syringomyeli. Begge diagnoser kan give de symptomer jeg kom med.
Da jeg var sygdommen wegeners i fuld aktivitet, jeg havde ligeledes en tydelig saddelnæse ( også et symptom) er efterfølgende blevet bekræftet i at sydommen kunne være spottet på det tidspunkt.
En dårlig oplevelse af et sted som jeg ikke kan anbefale.

Rasmus Lomholt

mere end et år siden

Jeg ved ikke hvad folk her snakker om..

De siger Morten kraft er ubehøvlet og en dårlig læge som er for gammel til sit job?

Jeg har været hos ham i flere år nu, og jeg kan ikke genkende hvad de andre siger.

Ja, Morten Kraft kræver respekt. Ikke at du bukker og sætter dig på knæ, men hvis du ikke kan snakke ordenligt til/med ham, så får du tilbage i samme spade.

Jeg vil gætte på folk som brokker sig opførte sig ubehøvlet og derfor fik de tilbage af hvad de gav, og til det kan jeg kun sige; Opfør dig ordenligt, du er ikke hjemme i svinestigen, du er ude ved en PRIVAT læge, ikke en offentlig læge, du kan ikke tillade dig at opføre dig som et pattebarn.

Eneste jeg kan give ret i er at der næsten altid er forsinkelser, men det er fordi Morten tager alt for mange patienter ind.

Han er en populær herre og det ændre sig nok ikke inden for den nærmeste tid.

Robert Sloth

mere end et år siden

Mødte en utrolig arrogant læge der havde meste travlt med at lave en sin egen gætteleg hvor han skulle gætte alt omkring mig og når han gættede rigtigt var han som et lille barn. Selve undersøgelsen af ben der "sov" varede få sekunder og resulterede ikke i nogen løsning overhovedet. Hvis i ikke vil være en del af hans underholdning så hold jer væk

Anonym bruger

mere end et år siden

Fik virkelige god hjælp! Havde kørt hele vejen fra Aalborg da det er helt umuligt at finde en neurolog i nordjylland, men det var hele køre turen værd!
Kan klart anbefaldes.
Tjek evt. hans hjemmeside www.neurolog-aarhus.dk

Anonym bruger

mere end et år siden

Faglig dygtig og en dejlig humoristisk person. Forstår at være på ens niveau når han snakker med en.

merete veje rasmussen

mere end et år siden

Jeg kan kun sige, at jeg fik hvad jeg havde håbet på – hurtig, grundig og effektiv behandling af en humoristisk mand, som kalder en spade for en spade.

Gitte

mere end et år siden

Vi tog fra København for en konsultation omkring ADHD og min søn. Morten Kraft er fantastisk læge, professionel med en evne til at møde en, stille skarpt og præcis se hvad problemet er. Samtidig en læge med absolut humoristisk sans, som mere end en gang fik os til at smile. Efterfølgende fil vi en meget grundig speciallæge erklæring tilsendt.
Har kun godt at sige om denne meget empatiske mand, tak for hjælpen

Anonym bruger

mere end et år siden

Sjældent har vi oplevet så god og hurtig hjælp. Vi havde i flere år søgt forklaring på vores søns vanskeligheder. Morten kraft så hurtigt hvad det drejede sig om fik sat ham i behandlig men god effekt og hjalp os med støtte via forvaltningen.

Anonym bruger

mere end et år siden

Jeg følger trop med et... Morten Kraft er en meget dygtig læge, med mange års erfaring... i arrogance;-). Han ER dygtig, men han kan ikke indrømme hvis han tager fejl, eller ikke undersøger materialet for hver enkelt patient godt nok.
Så 2 1/2 stjerne til ham og 5, hvis han går på pension indenfor de næste 3 uger:)

Marie Lykkemark Christensen

mere end et år siden

Meget tilfreds! Han tog sig tid til mig og fik et undersøgelsesforløb i gang hurtigt. Receptionisten er også rigtig dygtig, behagelig og er god til at forklare, de ting jeg havde brug for.

Louisa H

mere end et år siden

Kunne man give minus stjerne, ville jeg give det højeste antal her :(

Morten Kraft er klart en af de værste og mest usympatisk læger, jeg længe har mødt (og jeg har mødt mange i mine 27 år i systemet med en kronisk lidelse!). Han var ikke blot generelt uhøflig ved med vilje at lade mig vente i 20 minutter (fordi han lige havde noget at se til), han var også nedladende ift. min sygdom (som han åbenbart har bestemt sig for er psykosomatisk, frem for den nervelidelse både WHO og mine andre læger, reumatologer og neurologer behandler den som) og besluttede, at på trods af min henvisning, ville han ikke undersøge mig, eller sende mig videre til andre undersøgelser, da jeg bare skulle "lære at leve med det". "Hvad havde jeg forventet?" spurgte han mig lige ud, og tilføjede dertil, at jeg bare skulle "nyde livet". Smerter, ja, dem skulle han da ikke se på eller overveje, om de kunne afhjælpes. Nej, han sagde lige ud, at neurolog-hjælp kun er til folk med kræft, MS og andre RIGTIGE neurologiske sygdomme.

Jeg gik grædende derfra, efter tre måneder i et smertehelvede, hvor jeg har ventet på at få min henvisning til en neurolog. Han var virkelig den sidste dråbe :( Det er længe siden, at jeg har mødt nogen, der var så kold og kynisk. Så medmindre du har kræft eller MS, vil jeg stærkt anbefale, at du holder dig væk fra denne "læge", og finder en med mere medmenneskelighed og empati, så du, hvis der ikke findes en "kur", i det mindste kan blive behandlet med værdighed og empati :(

Kathe Detlefs

mere end et år siden

Jeg er igennem hele mit forløb efter ulykke i 1993, blevet behandlet respektfuldt og i øjenhøjde af Morten Kraft. Han har været rummelig og imødekommende, finurlig og effektiv, og i dag som førtidspensionist er jeg Morten taknemmelig over at have hjulpet mig igennem forløbet!

Anonym

mere end et år siden

Kraft er ekstremt vidende og spørger meget ind til ens baggrund i konsultationen. Nogle kan måske ikke lide dette, men jeg synes, at det er en befrielse at være hos en læge, der tager sig god tid også til at tune sig ind på ens hverdag og baggrund og som tænker bredere end kun det lægelige. Jeg føler mig i trygge hænder hos Kraft.

Anonym bruger

mere end et år siden

Morten Kraft er nok den bedste. Kom der første gang, for 35 år siden. Husker alt. Super læge Altid glad. Og super dygtig.

Den utilfredse

mere end et år siden

Hvis du gerne vil have ødelagt din dag, så besøg denne mand. Han er sikkert en super god læge... Bare en skam han ikke bruger det noget mere under sine konsultationer. Jeg gik derfra med en recept på medicin som han ikk gad snakke om. Derimod ville han hellere høre om hvilken bil vi kørte i, fortid, hvor dårlig mor jeg er (fordi min mand aflevere vires datter i DP om morgenen i stedet for at jeg gør det), jeg burde dø for det var nok bedst for mine omgivelser, at den sygemelding Skejby har beårdret er latterlig, og hovedpine er ynk og noget man skal arbejde væk. Skal siges jeg er meningitis-patient!
Men hvis alt dette lyder lovende for dig - så brug denne læge!

Hvis jeg kunne fik han -6 stjerner

MH

mere end et år siden

Da jeg var der ude.. tog han heletiden tlf, han løb ude i sin have og snakkede med de håndværkere der gik der... Da han endelig undersøgte mig tog det 2 min, hvorpå han sagde: Ja du fejler intet... Kom tilbage til arbejde og få råd til at farve dine udgroninger i håret :)
Skal så siges at jeg efterfølgene har fundet ud af ved en anden neurolog at jeg har mange nerverskader i min ryg... dsv kunne man ikke give 0 stjerner, så havde han fået det

Anonym bruger

mere end et år siden

Jeg var meget tilfreds!Følte jeg fik en god behandling.

Ila Telling

mere end et år siden

Morten Kraft er uden tvivl en dygtig læge... der burde være gået på pension for 20 år siden.
Han glemmer aftaler, lytter ikke til hvad man fortæller ham, og har mere travlt med at fortælle om familiens ferie på samsø end om din seneste undersøgelse.
Hvis du vil hyggesnakke er han et fint valg. Hvis du vil behandles så find en anden.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

4053735040 53 73 504053 735040 537 350