Om Mugato ApS

Mugato er en dansk SaaS-virksomhed fra 2019 med base i København. Vores mission er at forandre måden cloudtransformation foregår på i dag.Med Mugato er din transformationsproces baseret på enestående indsigt i din eksisterende digitale ejendom og intelligente algoritmiske anbefalinger til din fremtidige IT.En intelligent, datadrevet tilgang til en vellykket cloudtransformation.Vi arbejder med en række partnere for at understøtte din digitale transformation. Læs mere på https://mugato.com

DATADREVET CLOUDTRANSFORMATION

Mugato sikrer vellykket cloudtransformation ved at give enestående overblik over IT-infrastruktur og dyb indsigt i den eksisterende digitale ejendom.

Udover omfattende viden og indsigter i din eksisterende IT, indebærer cloudtransformation med Mugato en optimering af den eksisterende IT-infrastruktur.

En intelligent, datadrevet tilgang til en vellykket cloudtransformation.

MUGATO GØR DIG I STAND TIL AT:

OPDAGE alle elementer af din digitale ejendom og de indbyrdes afhængigheder i dit landskab af systemer og applikationer

PLANLÆGGE din cloudimplementering baseret på intelligente algoritmiske anbefalinger og se dine cloudomkostninger på tværs af leverandører.

FORBEDRE din IT og forstærke din transformation. Optimér din eksisterende ejendom for at forbedre din fremtidige IT. Sørg for et optimalt cloudmiljø ved at optimere ressourceforbrug, reducere omkostninger og minimere cyberrisiko.

MONITORERE progressionen af din transformation. Hav overblik over hele din IT-platform under transformationsprocessen, og oprethold overblikket efter transformationen, så du altid ser, hvis der sker forandringer i dit IT-landskab.

En intelligent, datadrevet tilgang til en vellykket cloudtransformation.

Vi arbejder med en række etablerede partnere for at understøtte din digitale transformation. For mere information, se https://mugato.com, følg os på LinkedIn @Mugato, eller kontakt os direkte på [email protected]

Mugato ApS' valgte links

Mugato ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Mugato ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

03-06-2019

CVR-nr:

40567852

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

620100 Computerprogrammering

Ledelse/Administration

Direktør

Ulrik Høyer Obel

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 759 tkr

Afkastningsgrad

12,91 %

Antal ansatte

4

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

8980888189 80 88 818980 888189 808 881