Multi Text Skilte & Print ApS logo

Multi Text Skilte & Print ApS

Om firmaet

Multi Text Skilte & Print ApS laver alt indenfor skilte, print, facader, pyloner, autoreklame, folietekster, laminering og udstillinger. Vi kan også hjælpe dig.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
57 61 42...
Adresse

Jættevej 10

4100 Ringsted

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Multi Text Skilte & Print ApS laver alt indenfor skilte, print, facader, pyloner, autoreklame, folietekster, laminering og udstillinger. Vi kan også hjælpe dig.

Multi Text tilbyder

Alt i folie og print løsninger stort som småt. Alt i skiltning ude som inde, fra små dørskilte til store pyloner og facadeskilte. Alt i dekorering af køretøjer fra cykel til modulvogntog. Vi kan også hjælpe dig med grafiske løsninger, så du får et flot design.

Vi sætter stor fokus på at give den bedste rådgivning, så vi sammen opnår det bedste resultat.

Vi laver digitale oplæg, så du har mulighed for at se, hvordan det færdige resultat vil se ud, inden det ryger i produktion.

Når oplægget er godkendt, har vi egen produktion og 40 meter lang monteringshal, så vi har plads til din bil. Vi monterer også gerne hos dig.

Vi kommer vidt omkring, så kontakt os gerne for landsdækkende løsninger.

Om Multi Text

Vi er en skiltevirksomhed beliggende i Ringsted på Jættevej 9 og 10, hvorfra vi er leveringsdygtige i stort set alt indenfor bil- og busdekoration, print, skilte, butiksudsmykning og sjove special opgaver – kun fantasien sætter grænser.

Udviklingen har været stor – fra starten i 1978 med en enkelt medarbejder, der lavede dekorationer med håndskåret folie og pensel – til i dag hvor vi, efter flere ny- og tilbygninger, er 18 engagerede og dygtige medarbejdere, og håndskæring og pensel er skiftet ud med storformat- og UV-printere og skære- og fræsemaskiner.

Vi startede som en del af Laugesens Autolakereri A/S, men fik hurtigt vores eget navn og brand – Multi Text A/S. I 2004 blev vi så helt selvstændige, da vi fik eget CVR nr. og navnet blev ændret til Multi Text Skilte & Print ApS.

Vi har stadig et tæt samarbejde med Laugesens Autolakereri A/S, og deler ejer, adresse og administration.

Multi Text Skilte & Print ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Multi Text Skilte & Print ApS

Omsætning

4 751 tkr

Afkastningsgrad

7.18 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Multi Text Skilte & Print ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MULTI TEXT SKILTE & PRINT ApS

CVR-nr:

28493894

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

731190 Anden reklamevirksomhed

Startdato:

31-12-2004

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

57614230

57 61 42 30

5761 4230

57 614 230