Om Murermester Henrik Salomon

Murermester Salomon er din sikkerhed for professionelt håndværk og en service helt i top ! Trænger badeværelset til en modernisering, husets facade til en pudsning eller taget til en fornyelse, så er vi naturligvis klar med et uforpligtende tilbud på Deres projekt. Vi kan løse enhver opgave indenfor faget og tager gerne imod specielle udfordringer, som vi har løst mange af gennem årene. For vores vedkommende er kundens tilfredshed afgørende!

Yderligere information

Murermester Salomon har mange års erfaring og vi er altid højt motiverede for at løse Deres opgave med en kombination af de gamle håndværksmæssige teknikker kombineret med den nyeste teknologi.

Vi udfører alsidigt murerarbejde for private, virksomheder, institutioner og skoler, og for os er det altid kvalitet og service, der er nøgleordene.

Når De indgår et samarbejde med Murermester Salomon kan De være sikker på, at vi følger projektet helt til dørs, og ikke betragter opgaven som løst, før De gør.

“Rådgivning er en af de vigtigste forudsætninger for et tilfredsstillende resultat, så tag en uforpligtende snak med os, inden De beslutter Dem for hvorledes projektet skal løses.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Murermester Henrik Salomon Murer, Ballerup - 1
  • Murermester Henrik Salomon Murer, Ballerup - 2
  • Murermester Henrik Salomon Murer, Ballerup - 3
  • Murermester Henrik Salomon Murer, Ballerup - 4

Murermester Henrik Salomon, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MURERMESTER HENRIK SALOMON

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

24-10-1983

CVR-nr:

75488912

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

439910 Murere

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Henrik Salomon

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

3