Om Musholm Ferie, Sport og Konference

Musholm Ferie, Sport og Konference er det sted, hvor mennesker med en funktionsnedsættelse bliver mødt af muligheder frem for begrænsninger. Alle vores huse er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere. Der er ingen overflødige dørtrin og husene er udstyret med alle nødvendige hjælpemidler. For personlige hjælpere samt andre rejsefæller er arbejdsmiljøet i top. Dette giver mulighed for et ubesværet ophold.

Generel beskrivelse

Tilgængelighed - Rummelighed - Beliggenhed

Musholm Bugt Feriecenter er et af Danmarks smukkest beliggende feriecentre: Midt i Danmark, 200 meter fra en dejlig sandstrand på den vestsjællandske storebæltskyst.

Alle husene har havudsigt med et storslået view over Storebæltsbroen.

Centeret er fuldt tilgængeligt for mennesker med funktionsnedsættelser og der er rum og plads til alle.

På og omkring centeret er der et væld af aktivitetsmuligheder

Musholm Bugt Feriecenter er feriestedet, hvor mennesker med handicap mødes af muligheder frem for begrænsninger.

Alle vores boliger er fuldt tilgængelige for kørestolsbrugere.

Der er ingen overflødige dørtrin og husene er udstyret med alle nødvendige hjælpemidler.

For hjælpere og andet medrejsende personale er arbejdsforholdene i top.

Det gør opholdet let og ubesværet, samtidig med at der også er udfordringer for de familiemedlemmer, som ikke har et handicap.

På Musholm er der plads til forskelle.

Musholm Bugt Feriecenter har en fast samarbejdsaftale om levering af mad til vores gæster med en af Korsørs bedste resturanter, Madam Bagger.

Priserne er rimelige, og der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed.

Du kan året rundt få leveret mad i alle husene - uanset antal kuverter.

Skal I holde familiefest eller have forplejning til et større møde eller kursus klarer vi også det, hvad enten I vælger buffet eller à la carte.

På Musholm, Ferie - Sport - Konference er alle velkomne

Verdens mest tilgængelige ferie-, sport- og konferencecenter - både at komme til og være på er ambitionen for Musholm, Ferie - Sport - Konference, hvor Aart Architects sammen med tilgængelighedseksperter og Muskelsvindfonden har udfordret normen for tilgængeligt byggeri med plads til forskelle. Her er åbent for alle, og vi ser det som vores styrke at være et sted, hvor der er plads til forskelle i behov, ønsker og aktiviteter. På Musholm, Ferie - Sport - Konference er der fra starten tænkt på mennesker med handicap, uden at bygninger og indretning minder om en institution. Design og funktionalitet smelter sammen, så gæster - uanset om de har et handicap eller ej - kan få et godt og oplevelsesrigt ophold på ferie- og konferencecentret.

Ferie - og konferencecenter tæt på København

Vi ligger ved den smukkeste hvide badestrand midt i Danmark. Herfra er der en storslået udsigt over morænebakkerne og Storebæltsbroen. Ferie- sport- og konferencecentret er kun fem kvarters kørsel fra København, to timer fra Århus og tre kvarter fra Odense. Musholm, Ferie - Sport - Konference er ligeledes placeret kun 1 km. fra Korsør station. Musholm bliver desuden stedet, hvor eks. virksomheder kan afholde konferencer, opleve og blive inspireret af det universelle design og samtidig støtte centrets socialøkonomi, der betyder, at al overskud bliver geninvesteret i centres formål. Vores konferencelokaler er nyrenoveret med alt, hvad der er behov for af AV-udstyr. Her er der højt til loftet i enhver forstand, og som gæst vil du altid blive mødt af muligheder frem for begrænsninger.

Musholm Ferie, Sport og Konferences valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Musholm Ferie, Sport og Konference Ferieboligudlejning, Slagelse - 1
  • Musholm Ferie, Sport og Konference Ferieboligudlejning, Slagelse - 2
  • Musholm Ferie, Sport og Konference Ferieboligudlejning, Slagelse - 3
  • Musholm Ferie, Sport og Konference Ferieboligudlejning, Slagelse - 4

Musholm Ferie, Sport og Konference, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-