Om firmaet

Mussmann Glas ApS er et mindre firma der primært beskæftiger sig med specielle opgaver indenfor glas og aluminium i individuelt design. Vi siger næsten aldrig nej til at udføre en opgave, hvilket til tider giver nogle spændende...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 66 25...
Adresse

Sankt Gertrudsstræde 3

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Mussmann Glas ApS er et mindre firma der primært beskæftiger sig med specielle opgaver indenfor glas og aluminium i individuelt design. Vi siger næsten aldrig nej til at udføre en opgave, hvilket til tider giver nogle spændende udfordringer. Vi har et godt samarbejde med vores leverandører som besidder sans for kvalitet og know how. Vi har i dag opbygget en fast og stabil kundekreds inden for boligindretning, entreprenører, arkitekter og private, der bygger på en god dialog og tillid.

Produkter

* Hærdet glasdøre

* Beslag

* Aliminiumsfacader

* Glas

* Døre og vinduer

Generel beskrivelse

Mussmann Glas ApS er et mindre firma, der primært beskæftiger sig med specielle opgaver inden for glas og aluminium i individuelt design, vi siger næsten aldrig nej til at udføre en opgave, hvilket til tider giver nogle spændende udfordringer. Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, som besidder sans for kvalitet og know how.

Med glæden ved at arbejde i glas og glarmesterfagets traditioner udfører vi naturligvis traditionelt glarmesterarbejde både for erhverv, boligselskaber og private. Vi følger med i udviklingen inden for branchen og bestræber os derved på at give kunden den bedste vejledning, hvad enten det er en stor eller lille opgave.

Vi har eksisteret siden juli 1999, vores baggrund er 17 år med glas, herunder 7 år hovedsagligt med aluminiumsarbejder og lukningsentrepriser.

Vi har i dag opbygget en fast og stabil kundekreds inden for boligindretning, entreprenører, arkitekter og private, der bygger på en god dialog og tillid samt ej at forglemme godt håndværk.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Mussmann Glas ApS

Omsætning

2 481 tkr

Afkastningsgrad

5.17 %

Antal ansatte

6

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Mussmann Glas ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MUSSMANN GLAS ApS

CVR-nr:

25125568

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

433420 Glarmestervirksomhed

Startdato:

01-01-2000

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

56662550

56 66 25 50

5666 2550

56 662 550