Om Naturlic

Naturlic er Vejles største garn- og the butik. Vi forhandler garn fra bl.a. Drops, Mayflower, Lana Grossa mm. samt strikketilbehør. Hos os får du altid kyndig vejledning til dine strikkeopskrifter og vi kan råde dig i garnalternativer. Udover vores store garnudvalg forhandler vi også te, kaffe, lækkerier og håndlavet keramik. Kom og besøg os i vores hyggelig butik, hvor vi også har vores populære strikkecafe hver uge.

Disse garner finder du hos os

Vi har håndplukket garner af høj kvalitet, som vi kan tilbyde til fordelagtige priser. Hos os finder du altid gode tilbud! Vores sortiment består primært af garn fra fire anerkendte producenter: Drops, Lana Grossa, Holst Garn og Mayflower. Hvis du har en opskrift, der kræver et andet garn, så frygt ej! Vi kan nemt finde et passende alternativ i vores brede udvalg. Besøg vores butik, så finder vi sammen det perfekte garn til dit projekt.

Forkæl dine sanser: Oplev vores skatkammer af te og kaffe

Velkommen til vores hyggelige te- og kaffeparadis, hvor du kan udforske det største udvalg af te i Vejle. Vi går op i at forkæle dine smagsløg med vores nøje udvalgte teer af højeste kvalitet. Når du træder ind i vores butik, vil du straks blive mødt af en skøn duft af friskbrygget te og nymalet kaffe. Vores sortiment spænder fra velkendte klassikere til spændende nye smagsoplevelser, der blot venter på at blive opdaget.

Vi er stolte over at præsentere vores mest elskede te: Vejle Teen. Denne unikke blanding er skabt med omhu og kærlighed lige her i vores butik. Vejle Teen er en velafbalanceret fusion af nøje udvalgte teblade og aromatiske ingredienser, der skaber en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige, som vores kunder vender tilbage efter gang på gang. Med sin karakteristiske smag og duft er Vejle Teen blevet en favorit blandt vores kunder og er en oplevelse, du ikke må gå glip af.

I butikken finder du ligeledes et lækkert udvalg af kvalitetskaffe og vi kan naturligvis male kaffen efter dine præferencer. Vores sortiment omfatter både klassiske kaffer og spændende smagskaffer. Køb din kaffe hos os - du vil helt sikkert kunne smage forskellen!

Strikkecafé

Velkommen til vores hyggelige strikkecafé, et kreativt fællesskab hvor strikkeentusiaster samles for at dele passionen for håndarbejde og hyggeligt samvær. Hver onsdag åbner vi dørene til vores strikkecafé, hvor du kan nyde en afslappet atmosfære og lade kreativiteten flyde frit.

Vores strikkecafé finder sted hver onsdag. Med to forskellige tidspunkter for at imødekomme alles behov: hver anden uge er det om formiddagen fra 9-11 og hver anden uge er det om aftenen fra 19-21. Til begge arrangementer serverer vi hjemmebagte boller samt te og kaffe, så der er lidt ekstra hygge mens du strikker.

For at sikre en behagelig oplevelse og forberede vores arrangementer bedst muligt, bedes du venligst tilmelde dig hos Ingrid på telefon 60 15 00 10 inden arrangementet. På den måde kan vi sikre, at der er plads til alle og at alle får en god oplevelse. Pris for at deltage 40kr

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kreative og hyggelige strikkefællesskab, hvor nåle, tråde og latter går hånd i hånd!

Håndlavet keramik

I et hjørne af butikken finder du vores håndlavet keramik, skabt af Ingrid selv i hendes værksted, der ligger i butikkens baglokale. Her finder du et skiftende udvalg af finurlige figurer og charmerende håndlavede krus og skåle hver og én unikt udformet og strålende af personlighed.

Kreative workshops

I vores kreative hus på første sal finder du Linoloom Studio, et rum for kreativ udfoldelse og fællesskab. Her inviterer vi dig til at deltage i forskellige workshops inden for linoleumstryk, vævning og viklebilleder.

Tag del i vores workshops og oplev en hyggelig kreativ oplevelse, hvor du kan udfolde dine skabertrang sammen med andre. Linoloom drives af Emma Rosenkrantz som står klar til at guide dig igennem processen, uanset om du er nybegynder eller mere øvet.

Besøg linoloom.dk for at se vores kommende workshops og book billetter til din næste kreative eventyr.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Naturlic, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Naturlic v/Ingrid Rosenkrantz Maack

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-08-2007

CVR-nr:

26879485

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

475100 Detailhandel med kjolestoffer, garn, broderier mv., 472900 Anden detailhandel med fødevarer i specialforretninger

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Ingrid Rosenkrantz Maack

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1