Om Niels' Auto

Alt i autoreparationer, salg af brugte biler og service til private- og erhvervskunder af trailere, person-, vare-, camping-, og lastvogne. Som kunde hos os, er du altid sikker på at få en professionel og ærlig rådgivning. Din lokale Autoreparatør tilbyder løbende igennem året forskellige typer af service, som er tilpasset de belastninger, din trailer, bil, vare-, camping-, lastvogn vil blive udsat for. Vi servicerer din bil hele året og tilpasser servicen til årstiden. Vi gør bilen klar til vinterens frost og væde og vi sikrer at du kan køre på de glatte veje. Om sommeren når det er varmt og solen skinner, er det andre ting du behøver, eks. aircondition og motorkøling. Hensynet til årstiden vil altid være en del af den service vi yder. Uanset hvilken pakke du har behov for, så kan du være sikker på, at bilen bliver tjekket, og det gør din kørsel mere tryg.

Din lokale Autoreparatør tilbyder løbende igennem året forskellige typer af service, som er tilpasset de belastninger, din trailer, bil, vare-, camping-, lastvogn vil blive udsat for.

Vi servicerer din bil hele året og tilpasser servicen til årstiden. Vi gør bilen klar til vinterens frost og væde og vi sikrer at du kan køre på de glatte veje. Om sommeren når det er varmt og solen skinner, er det andre ting du behøver, eks. aircondition og motorkøling. Hensynet til årstiden vil altid være en del af den service vi yder.

Uanset hvilken pakke du har behov for, så kan du være sikker på, at bilen bliver tjekket, og det gør din kørsel mere tryg.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Niels' Auto Bilforhandler, Lemvig - 1
  • Niels' Auto Bilforhandler, Lemvig - 2
  • Niels' Auto Bilforhandler, Lemvig - 3
  • Niels' Auto Bilforhandler, Lemvig - 4

Niels' Auto, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

NIELS´ AUTO

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-06-2013

CVR-nr:

35126708

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Niels Boje Kirkegaard

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

3