Om firmaet

Vi udfører tømrer- og murerarbejde i fag- og hovedentrepriser. Kvalitet gennem fem årtier med vokseværk. Byens største tømrerfirma er blevet endnu større. Den samlede arbejdsstyrke tæller nu 60 mand. Stabil vækst i 50 år taler...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 65 21...
Adresse

Hastrupvej 23

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi udfører tømrer- og murerarbejde i fag- og hovedentrepriser. Kvalitet gennem fem årtier med vokseværk. Byens største tømrerfirma er blevet endnu større. Den samlede arbejdsstyrke tæller nu 60 mand. Stabil vækst i 50 år taler sit eget sprog. Sikker sans for kvalitet og en meget bred vifte af kunder, der kommer igen og igen. Nils Wium ApS hjælper både private kunder og virksomheder med at få løst opgaverne.

Generel beskrivelse

Egenproduktion med fordele

Ingen ventetid fra eksterne leverandører, mulighed for specialløsninger og fuld kontrol med hele produktionsprocessen. Det er nogle af fordelene, når vi producerer døre og vinduer på eget snedkeri hos Nils Wium ApS. Og de fordele har mange af vores kunder fået øje på.

I tæt dialog med vores kunder kan vi planlægge og udføre produktion og sprøjtemaling af både døre, vinduer og inventar. Samtidig nyder vi godt af synergien på tværs af virksomheden og kan hente værdifuld assistance fra for eksempel vores tømrerafdeling. Ring og hør mere.

På værkstedet løses også specialopgaver, f.eks. fremstilling af forme til Codan Gummi.

Nils Wium ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nils Wium ApS

Omsætning

41 931 tkr

Afkastningsgrad

24.80 %

Antal ansatte

76

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nils Wium ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NILS WIUM. TØMRERMESTER- OG ENTREPRENØRFIRMA ApS

CVR-nr:

50108813

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

225 000

NACE-branche

412000 Opførelse af bygninger

Startdato:

27-09-1974

Ledelse/Administration
Kristian Wium

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

56652145

56 65 21 45

5665 2145

56 652 145