Om firmaet

Jeg hedder Karen Jøker, jeg tilbyder terapi fra min klinik i Hasselager. Med psykoterapeutiske metoder implementerer jeg mere selvforståelse hos mine kunder – og hjælper dem til at finde modet til at søge nye tilgange til de...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 22 46...
Adresse

Lemmingvej 120

8361 Hasselager

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg hedder Karen Jøker, jeg tilbyder terapi fra min klinik i Hasselager. Med psykoterapeutiske metoder implementerer jeg mere selvforståelse hos mine kunder – og hjælper dem til at finde modet til at søge nye tilgange til de forskellige livsomstændigheder og situationer, vi alle befinder os i.

At styrke og udvikle dit potentiale...

Det er essentielt for mig at gøre opmærksom på, at terapi ikke er en magisk pille eller et ”quick-fix”- terapi er en helingsproces, hvor kundens og terapeutens engagement og gensidige relation er vigtige dele mod helingen.

Og helingens mål er vejen væk fra selvdestruktive tanker, tankemylder, følelser og adfærd mod mere selvforståelse og selvkærlighed. Bl.a. ved at kunne håndtere ”negative” følelser og tilstande anderledes end hidtil.

NLPMindCares valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

NLPMindCare

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra NLPMindCare findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NLPMindCare v/Karen Jøker Jørgensen

CVR-nr:

33519877

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

01-05-2011

Ledelse/Administration
Karen Jøker Jørgensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

60224624

60 22 46 24

6022 4624

60 224 624