Om Nordkystens Varmeservice

Nordkystens Varmeservice - Personlig og kompetent service eftersyn af varmeanlæg. Som certificeret firma, udfører jeg arbejde på Varmepumper, Jordvarme, Aircondition og Genvindingsanlæg. Vi tilbyder service på varmepumper året rundt – i dit lokalområde – Nordsjælland.

Service på varmepumpe

Service på en varmepumpe medfører, at man forlænger levetiden på sin varmepumpe. Derfor er service på varmepumpe en vigtig ting at huske at få gjort. Service af varmepumpe medfører også, at varmepumpen får en højere ydeevne, hvilket gør din varmepumpe bedre, og sørger for, at dine varmepumpe altid fungerer på den måde, som du ønsker og at den derfor yder et lige så godt stykke arbejde, som da du købte den. Nordkystens Varmeservice udfører service på varmepumpe ved blandt andet at kontrollere varmepumpens fordamper og ligeledes kontrolleres varmepumpens kondensator. Service af varmepumpe indebærer også, at de indvendige filtre i varmepumpen bliver renset samt varmepumpens fordamper og kondensator bliver kontrolleret, så det igen er godt som nyt, og på den måde fungerer optimalt og lever op til den standard som den skal.

Processen

Processen under service af varmepumpe indebærer også flere punkter, som alle er med til at sørge for, at du får den bedste service af varmepumpe her hos mig. Det skyldes, at jeg igennem service af varmepumpe kommer hele vejen rundt om varmepumpe-anlægget. Derfor behøver du slet ikke at bekymre dig om dit varmepumpeanlæg, og om der skulle være nogle fejl og mangler, for er de der, så skal vi nok finde dem. Du bør dog altid overlade dette lovpligtige service af varmepumpe til professionelle. Dette skyldes, at det kan være et kringlet og svært service at give sig i kast med. Derudover er det kølemiddel, som evt. skal påfyldes anlægget en gasart, som man bør overlade til professionelle at håndtere og fylde på.

Nordkystens Varmeservices valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Nordkystens Varmeservice Varmepumper, Gribskov - 1

Nordkystens Varmeservice, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Nordkystens Varmeservice

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-09-2022

CVR-nr:

43380583

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Kim Behrend

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-