Om firmaet

Nordsjællands Flytteforretning tilbyder flytning for private og virksomheder i indland og udland. Vi klarer alt inden for privatflytning, firmaflytning, flytteopgaver for det offentlige, interne flytteopgaver, klaverflytning,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 88 16...
Adresse

Nybrovej 1

3550 Slangerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Nordsjællands Flytteforretning tilbyder flytning for private og virksomheder i indland og udland. Vi klarer alt inden for privatflytning, firmaflytning, flytteopgaver for det offentlige, interne flytteopgaver, klaverflytning, specialflytning, møbelmontering og mobil scene. Ring og hør nærmere for uforpligtende tilbud.

PRIVATFLYTNING I NORDSJÆLLAND OG KØBENHAVN​

Alle vores flyttebiler er luftaffjedrede og fyldt med tæpper for at kunne tilbyde en privatflytning, hvor dine/jeres ejendele bliver behandlet med den respekt, de fortjener. Derudover sørger din flyttemand for at behandle dine/jeres ejendele med en naturlig professionalisme, der sikrer at du er fuldstændig tilfreds med vores flytteservice.

Hos Nordsjællands Flytteforretning får du klaret flytningen hurtigt og professionelt af en erfaren flyttemand, og du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Nordsjællands Flytteforretnings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nordsjællands Flytteforretning

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nordsjællands Flytteforretning findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Nordsjællands Flytteforretning v/Johnny Otte

CVR-nr:

24901351

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

494200 Flytteforretninger

Startdato:

01-12-1986

Ledelse/Administration
Johnny Otte

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

40881616

40 88 16 16

4088 1616

40 881 616