Om firmaet

Novitet er totalleverandør til en lang række virksomheder inden for reklamegaver, specialdesigns, firmatøj samt eksklusive firmagaver til kunder og medarbejdere. Kontakt os for en uddybning af mulighederne der findes indenfor...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 31 51...
Adresse

Stejlhøj 40

4400 Kalundborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Novitet er totalleverandør til en lang række virksomheder inden for reklamegaver, specialdesigns, firmatøj samt eksklusive firmagaver til kunder og medarbejdere. Kontakt os for en uddybning af mulighederne der findes indenfor de enkelte produkter samt ideér til afdækning af netop dit behov, da vores webside kun er en meget lille del af, hvad vi kan tilbyde.

Firmaaftale

Opnå store besparelser ved at indgå en aftale med os.

Som virksomhed har I mulighed for at få en firmaaftale, der dækker et udvalg af eller alle vores produkter og services. Ved større aftaler kan vi også tilbyde vores Firmalogo webshop. Lad os overtage administration, lageropbevaring, distribution og fakturering af hele virksomhedens sortiment af reklame- og firmagaver samt profilbeklædning.

Ønsker I mere information eller et tilbud på en firmaaftale, der opfylder jeres specifikke behov, så kontakt os for et uforpligtende tilbud, eller besøg os på vores kontor, så har vi kaffen klar!

Novitet Danmark ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Novitet Danmark ApS

Omsætning

439 tkr

Afkastningsgrad

23.45 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Novitet Danmark ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NOVITET DANMARK ApS

CVR-nr:

10104556

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

469000 Ikke-specialiseret engroshandel

Startdato:

14-01-2003

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

56315110

56 31 51 10

5631 5110

56 315 110

22807580

22 80 75 80

2280 7580

22 807 580