Om Nysted Efterskole

Nysted Efterskole er en praktisk efterskole, der retter sig mod dig, der ønsker at gå i skole på en anden måde. Vil du være tømrer, sundhedshjælper, skovarbejder, mekaniker eller andet håndværk, og har du måske lidt svært ved de boglige fag, så er Nysted efterskole nok lige noget for dig! Skolens værksteder og bygninger ligger på et 3o tønder land stort område. Vi er ca. 40 ansatte og har plads til 135 elever. Hvis du ønsker at tilmelde dig skolen, kan du besøge os på en af vores optagelsesdage.

Generel beskrivelse

På Nysted Efterskole bor vi på skolen og tager på arbejde hver dag. Alle værksteder og teorilokaler ligger væk fra skolen. På skolen har vi bo-områder, spisesal og sygestue. Her er også kontor, lærerværelse og vagtlærer-værelser.

Bo-områderne er opkaldt efter øerne i området. Lolland, Falster, Femø, Fejø, Askø og Bogø. På hvert bo-område er der drenge og pigeværelser. Man kan bo på 2-6 mandsværelser.

Hver elev har også sin egen kontaktlærer. Kontaktlæreren hjælper dig med en masse praktiske ting. Hjemrejser, lomme- og tøjpenge, tøjvask og rengøring med mere. Det er også kontaktlæreren du kan tale med problemer om.

På Nysted efterskole bliver man vækket kl. 7:45 og spiser morgenmad og gør klar til arbejdsdagen. Man møder kl. 9:00 og har fri kl. 16:20. Når man har fri, kan man hygge sig med kammeraterne, gå en tur, slappe af, eller deltage i et fritidstilbud. Der er aftensmad kl. 17:30 og stilletime imellem kl. 18:00 og 19:00.

Nysted Efterskoles valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Nysted Efterskole, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Nysted Efterskole

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Startdato:

30-08-1977

CVR-nr:

81956928

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

853110 Ungdoms- og efterskoler

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

38