Om firmaet

Hos NYT SYN bygger forretningsgrundlaget, på det vi kan gøre for dig og dit syn. Det forpligter os på mange måder. Først og fremmest til i samarbejde med dig at skabe den perfekte synsoplevelse, at give dig optikbranchens...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 81 56...
Adresse

Vasevej 109A 2

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Hos NYT SYN bygger forretningsgrundlaget, på det vi kan gøre for dig og dit syn. Det forpligter os på mange måder. Først og fremmest til i samarbejde med dig at skabe den perfekte synsoplevelse, at give dig optikbranchens bedste kundeoplevelse, at møde dig med personlighed og åbenhed og til at vælge de mest moderigtige brillemærker til dig.

Generel beskrivelse

Nyt Syn Bistrup Optik har eksisteret siden 1965, og vi har altid lagt stor vægt på faglighed og personlig betjening, den nyeste teknologi, og de rigtige varer på hylderne. Er du på udkig efter en ny smart brille, solbrille eller kontaktlinser, er vi klar til at hjælpe dig. For at kunne vejlede dig bedst muligt, starter vores målinger med en grundig synsanalyse, så vi sammen med dig kan finde den perfekte løsning til netop dit behov.

Nyt Syns valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nyt Syn

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nyt Syn findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bistrup Optik v/Mette Teute & Peter Andersen

CVR-nr:

29432309

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

477810 Optikere

Startdato:

01-05-2006

Ledelse/Administration
Peter Steen Andersen

Fuldt ansvarlig deltager

Mette Teute Andersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

45815635

45 81 56 35

4581 5635

45 815 635