Om OJ Plusvarme ApS

OJ Plusvarme er din rådgiver og leverandør af luft- og jordvarme til private og mindre virksomheder. Vi er specialister inden for luftvarme og jordvarme. Vi vil gerne sikre os at du bliver glad for dit produkt. Derfor sælger vi aldrig en varmepumpe uden at give den korrekte rådgivning med i købet! Kontakt os for mere information.

Lidt mere...

OJ Plusvarme ApS er et ISO 9001 certificeret kølefirma der har specialiseret sig i jordvarme. Vi er medlem af varmepumpeordningen og Autoriserede Kølefirmaers brancheforening.

Indehaver Ole Andersen har over 20 års erfaring indenfor jordvarme og staldvarme ved landbruget, men har indenfor de sidste 5 år oparbejdet en stor kundekreds indenfor jordvarme og luft/luft varmepumper til private og mindre industri virksomheder.

Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud, samt rådgivning om udskiftning af jeres varmeinstallation. Ud over at forhandle hele Vaillants og Vølunds sortiment indenfor opvarmning, har OJ Plusvarme ApS egen produktion af varmepumper til staldvarme.

OJ Plusvarme ApS udfører lovpligtige eftersyn på alle former for køleanlæg og varmepumper. Vores primære salgs og service område er fra Horsens og Ringkøbing i syd til Skagen i nord.

Billedgalleri

  • OJ Plusvarme ApS VVS-Installatør, Viborg - 1
  • OJ Plusvarme ApS VVS-Installatør, Viborg - 2

OJ Plusvarme ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnOJ PLUSVARME ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:15-03-2010
CVR-nr:32787282
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Ole AndersenDirektør

Bedømmelser om OJ Plusvarme ApS

klaus benee

mere end et år siden

Vi er lige haft service på vores jordvarmeanlæg (vølund) Vi fik meget værdi for pengene, og anbefaler OJ plusvarme

Claus W Regel

mere end et år siden

Købte en luft/luft varmepumpe hos dem og den har kørt uden problemer, proff montør.

Jens Erik Madsen

mere end et år siden

Ole er en super rar fyr at handle med.. Hvis du skal bruge varmepumper eller jordvarme kan jeg klart anbefale OJ Plusvarme ApS!