Om firmaet

Ordrup sko kan du finde på Ordrupvej i Charlottenlund. Du kan besøge Ordrup Sko på Ordrupvej, ved at tage toget til Ordrup station eller bussen som køre flere gange i timen.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
39 64 57...
Adresse

Ordrupvej 78C

2920 Charlottenlund

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

10:00 - 17:30

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Ordrup sko kan du finde på Ordrupvej i Charlottenlund. Du kan besøge Ordrup Sko på Ordrupvej, ved at tage toget til Ordrup station eller bussen som køre flere gange i timen.

Generel beskrivelse

Vi er en lille skobutik på Ordrupvej i charlottenlund.

Vi har et stort udvalg af sko af høj kvalitet og går meget op i at have sko i forskellige prisklasser. De mærker vi har udvalgt, sælger vi på grund af deres funktion og deres høje kvalitet, og ikke på grund af mærkets navn/mærke.

Alt vores personale er enten uddannet inden for sko og læderbranchen eller har mange års erfaring inden for salg af sko.

Vi kan lide at gå på arbejde og går op i at du får en faglig og ærlig mening.

Vi har flere mærker som ikke fås mange steder i Danmark, derfor benyt dig af vores webshop til at få sendt skoene hjem til dig selv.

Vores udvalg består hovedsaligt af sko, som er bygget godt op eller som har udtagelige indlæg til dig som har individuelle indlæg. Vi gør os stor umage i at finde sko med ekstra vidde som ligner "almindelig" sko. Så selv om du har problemer med fødderne, kan du godt få sko som er smarte og samtidig opfylder de krav dine fødder har.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ordrup Sko ApS

Omsætning

740 tkr

Afkastningsgrad

13.92 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ordrup Sko ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ORDRUP SKO ApS

CVR-nr:

29318697

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

477210 Skotøjsforretninger

Startdato:

31-01-2006

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

39645706

39 64 57 06

3964 5706

39 645 706