Om Overdam Planteskole

Overdam Planteskole er Danmarks største planteskole inden for græsser, som vi enten selv ædler eller finder gennem et godt netværk af udenlandske fagfolk og botaniske haver. En velanlagt have består af et sammensurium af mange planter og buske. Derfor producerer vi også et pænt udvalg af lave stedsegrønne og blomstrende buske, bunddækkeplanter, stauder, minitræer mm. Både græsser og planter sælges til private haveejere, en gros og eksport. Kom og besøg vores store smukke udstillingshave!

Udstillingshaver

Vores velanlagte have består jo ikke kun af græsser. Den består, synes vi – lidt populært sagt – af et sammensurium af mange planter og buske, men selvfølgelig uden at det bliver noget rod. Derfor producerer vi også et pænt udvalg af lave stedsegrønne såvel som blomstrende buske, bunddækkeplanter, stauder, minitræer m.m. Både græsser og planter sælges til private haveejere, en gros og eksport.

På den 14.000 kvadratmeter store planteskole er der anlagt 5 udstillingshaver, som er tydeligt markeret, og hvor der er skilte med navne på alle græsser og planter. Disse anlæg er en vigtig del af den rådgivning, vi lægger stor vægt på over for vore kunder. De er velkommen til selv at gå rundt i udstillingshaverne.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Overdam Planteskole, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

OVERDAM PLANTESKOLE V/POUL PETERSEN

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-04-1979

CVR-nr:

86072211

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

013000 Planteformering

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Poul Henrik Holm Petersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

4