Om P C Ibsens Sønners Legat

Legatet uddeler legatportioner til enlige kvinder, som har været i virksomhed som enten lærerinder; fortrinsvis privatansatte, hvorved forstås alle, som ikke var i det offentliges (stat eller kommune) tjeneste, eller sygeplejersker; fortrinsvis ikke-pensionsberettigede, eller husbestyrerinder eller andre kvinder, som har virket inden for husgerning; fortrinsvis hos private familier.

De pågældende skal for at komme i betragtning have været i én af de nævnte virksomheder i så lang tid, at denne virksomhed må betragtes som deres egentlige livsstilling. Legatportionerne skal i almindelighed tildeles kvinder, der ikke mere kan virke i en af de nævnte stillinger, men kan i særlige tilfælde tildeles sådanne kvinder, der endnu virker i en af de nævnte stillinger, men på grund af alder eller sygdom eller anden dem utilregnelig årsag ikke har bevaret deres fulde arbejdskraft.

P C Ibsens Sønners Legat, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnP.C. IBSENS SØNNERS LEGAT
SelskabsformErhvervsdrivende fond
Startdato:16-10-1999
CVR-nr:11990010
Selskabskapital1000000
Omsætning-
NACE-branche889910 Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål, 682030 Anden udlejning af boliger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Thomas BangDirektør
Leif Georg ChristensenBestyrelsesformand
Marie ØrgaardBestyrelsesmedlem
Steffen Ringgaard AndresenBestyrelsesmedlem