Om Palettens Malerfirma ApS

Palettens Malerfirma ApS står for et elegant og grundigt malerarbejde, både til private og erhverv. Vi løser alle typer opgaver, fra istandsættelse af vinduer til maling af køkkener, dagligstuer, gavle og facader. Vi har sans for detaljerne og lægger vægt på et ordenligt arbejde, fra den første spartling til den afsluttede rengøring. Farver og tapeter er med til skabe den stemning, som du ønsker i dit hjem. Benyt dig derfor af vores rådgivning og professionelle faglighed.

Ydelser

Palettens Malerfirma ApS tilbyder en professionel farverådgivning.

Skal rummet virke større, eller har du en stor stue, som skal samles lidt? Skal loftet males i lyse farver, så der bliver højere til loftet? Eller skal endevæggen males i en mørkere farve, for at skabe et mere harmonisk rum?

Farver påvirker dine rum, dine omgivelser og dig selv. Derfor er det afgørende, at du vælger de rigtige farver og de mest optimale kompositioner på vægge, lofter, træværk og facade.

Det er muligt at veksle mellem det romantiske, det klassiske, det stilrene og en række andre udtryk gennem en bevidst farvesætning. Muligheder er der nok af, men det gode resultat afhænger af den rette nuance, den lille detalje og den gode rådgivning.

Kontakt os for en snak om dine ønsker og overvejelser.

Palettens Malerfirma ApS' valgte links

Palettens Malerfirma ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

PALETTENS MALERFIRMA ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

01-04-2001

CVR-nr:

25995090

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

433410 Malerforretninger

Ledelse/Administration