Om Palle Maler

PalleMaler - på pletten med hele paletten. Vores medarbejdere er seriøse og dygtige folk, der sætter kvaliteten af arbejdet og overholdelse af aftalte tider meget højt. Vi passer på dine ting, og afdækning og rengøring er vigtige faktorer.

Supplerende oplysninger

PalleMaler er et mindre malerfirma med sans for kvalitet og kundepleje. Firmaet startede i 2002. Og har siden starten været i støt fremgang, det betyder, at vi i dag er 4 svende, en lærling og mester selv. Det giver mulighed for at løse større opgaver, uden at det går ud over kvaliteten.

Vores kundegrupper spænder vidt - fra private til erhverv, institutioner og boligforeninger.

Vi er medlem af DANSKE MALERMESTREs Garantiordning - din garanti for kvalitet i arbejdet. Læs mere her www.pallemaler.dk

Produkter

Ingen opgave er for lille, og vi løser alt inden for gipsspartling med bazooka, tapet, glasvæv, maling ude og inde - såvel nybyggeri som renovering.

Vi sætter kundens behov i centrum og er kendt for vores professionalisme og fleksibilitet i de udførte opgaver. Vi arbejder for at få tilfredse kunder og opbygge langvarige relationer.

Billedgalleri

  • Palle Maler Malere, Slagelse - 1
  • Palle Maler Malere, Slagelse - 2
  • Palle Maler Malere, Slagelse - 3
  • Palle Maler Malere, Slagelse - 4
  • Palle Maler Malere, Slagelse - 5

Palle Maler, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnPalle Maler v/Palle Michael Jensen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-05-2002
CVR-nr:26550688
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche433410 Malerforretninger, 454000 Salg, vedligeholdelse og reparation af motorcykler og reservedele og tilbehør hertil

Ledelse/Administration

Palle Michael JensenFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

2465573124 65 57 312465 573124 655 731