Om Paragon Byg

Vi er din pålidelige partner inden for tømrerarbejde og snedkeri. Med årtiers erfaring og en passion for håndværk leverer vi skræddersyede løsninger af højeste kvalitet til vores kunder. Vi opererer med et dedikeret team af dygtige tømrere og snedkere, der er dedikerede til at opfylde dine behov og forventninger til punkt og prikke.

Vores ydelser:

Vi tilbyder et bredt spektrum af tømrer- og snedkerarbejde, der spænder fra traditionelle bygningsopgaver til specialfremstillede møbler og indretninger. Vores ekspertise omfatter, men er ikke begrænset til:

• Nybyggeri og renovering: Vi kan håndtere alt fra mindre reparationer til omfattende ombygninger og nybyggeri. Vores fokus er altid på kvalitet, håndværk og kundetilfredshed.

• Vinduer og døre: Installation, reparation og udskiftning af vinduer og døre i forskellige stilarter og materialer.

• Gulve og trapper: Vi kan installere og renovere gulve og trapper i træ, laminat, parket og andre materialer efter dine præferencer.

˚ Specialfremstillede møbler: Vi skaber unikke møbler og indretninger efter dine ønsker og behov, uanset om det er til hjemmet, kontoret eller andre kommercielle rum.

• Vores tilgang: Vi tror på at bygge solide relationer med vores kunder baseret på tillid, kommunikation og professionalisme. Vi lytter nøje til dine ønsker og behov og tilpasser vores tjenester derefter for at sikre, at du får den optimale løsning. Vores mål er altid at levere arbejde af høj kvalitet til tiden og inden for budgettet.

Kontakt os:

Lad os være din partner i dit næste byggeprojekt eller møbelopgave. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og lad os sammen omsætte dine drømme til virkelighed.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Paragon Byg, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Paragon Byg

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

08-03-2024

CVR-nr:

44683776

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Viacheslav Pasteliak

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-