Om Pejse-Centret

PEJSE-CENTRET sælger alle førende fabrikater af ovne, Indsatse, Gaspejse samt stålskorsten og diverse pejsetilbehør. Udstillingen strækker sig over 250m2, Pejse-Centret rummer altid min. 120 forskellige. Betjeningen udføres af fagfolk, med indgående kendskab til regulativer, størrelses-/indretningsforhold, og kan ud fra en plan-/snittegning fremkomme med fast totalpris. Vi er med fra Idé til færdig Installation, så kontakt os for mere information eller kig forbi.

Varemærker

Vi er forhandler af følgende mærker:

Brændeovne : Contura, Handøl (udgået), Hwam, Lotus, Meteor, Morsø, Nordpeis, Rais, Svendsen, Termatech, Wiking.

Bio-Ethanol : RUBY fra Termatech

El-pejse : Optimyst fra Dimplex

Pejseindsatse : Meteor, Rais, Contura, Nordpeis, Spartherm.

Gaspejse : DRU, CMC, Eldmakaren.

Stålskorstene : Termatech, Vento og Metalbestos.

Røgsugere : Exodraft, Draft Booster, Blue Chimney

Supplerende oplysninger

PEJSE-CENTRET er landets første og dermed ældste pejsecenter med rødder, der strækker sig tilbage til 1855. Frem til 1970 markedsførte det gamle smede- og kakkelovnsfirma sig under navnet J.E. Bjerrings Eftf. og siden da som PEJSE-CENTRET.

I dag sælges alle førende fabrikater af ovne samt stålskorsten og diverse pejsetilbehør.

Hos os får du alle specialforretningens fordele, når det gælder gratis vejledning om produkter, lovkrav til installation og installationsforhold samt trygheden ved at handle i et firma, der har eksisteret i mere en 163 år.

På gensyn....

Se mere her på

BIO- OG ELPEJSE

En biopejs er perfekt til dig, der ønsker at nyde hyggen fra den varme ild, men ikke har eller ønsker at få en skorsten. I stedet for træ brænder biopejse nemlig på bioethanol, som er et miljøvenligt biobrændstof, der er lavet ud fra planteaffald som f.eks. majs og kartofler – en afbrænding, der hverken kræver skorsten eller aftræk. Bioethanol afgiver kun fordampet vand, varme og CO2, når det forbrændes. Det giver en miljøvenlig og ren udledning uden lugt, røg eller aske. Eftersom biopejse ikke kræver en skorsten, kan du opsætte dem i stort set alle rum i dit hus eller i din lejlighed.

TOTALLØSNINGER

Vi hjælper dig med at skabe en totalløsning til dit hjem. Hos Pejse-Centret er vi eksperter inden for brændeovne. Vi tilbyder derfor også at hjælpe dig med at udtænke en totalløsning til dit hjem, så du kan få inddraget din kommende fritstående eller væghængte brændeovn naturligt ind i din nuværende indretning. Det kan være en brændeovn til køkkenalrummet, spisestuen, dagligstuen eller til sommerhuset - uanset hvad er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig med at indfri dine drømme! Kontakt os allerede nu for en uforpligtende snak om dine muligheder

TILBEHØR

Står du og mangler en brændekurv, et pejsesæt eller en glasplade, til din pejse eller brændeovn, så kom forbi Pejse-Centret.

Billedgalleri

  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 1
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 2
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 3
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 4
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 5
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 6
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 7
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 8
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 9
  • Pejse-Centret Brændeovne, pejse, København - 10

Pejse-Centret, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnPejse-Centret v/Jan Nielsen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-01-2006
CVR-nr:29261024
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche477890 Detailhandel med andre varer i.a.n.

Ledelse/Administration

Jan Lorentz NielsenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Pejse-Centret

Jens Ettrup

mere end et år siden

Har nu fået sar 2 ovne op på 2 adresser. I er bare så proffe. Super lækker arbejde og finish. Bliver tillige ringet op af montøren, der beretter om dagens arbejde. De montører i har, er guld værd.

Piilman

mere end et år siden

Tak for en god opsætning !!

Rikke Mortensen

mere end et år siden

1000 tak for en fantastisk oplevelse. Vi har nu været rundt hos en del af de sjællandske pejsecentre, men hos Jer "klikkede det". Vi havde en fordom om at I var dyre, når I lå placeret i Hellerup, men nej. I er jo blot kvalitetsbevidste !! Både hvad angår udstilling, betjening, grundig vejledning og montørerne !! Ja, og spørger man Jer om "lav pris", "god kvalitet for en fornuftig pris" og "højeste kvalitet", ja så får man i det mindste et svar og en udmelding. Dét har vi ikke oplevet hos de 5 pejsecentre, vi endnu har besøgt : 4000, 2840, 3400, 3600 og 2625. Montør-Bent var HELT fantastisk dygtig og en dejlig person. Tak fordi I ikke kun forsøgte at sælge os noget billigt bras !!

Anonym bruger

mere end et år siden

Pejse-Centret leverer nogle gode pejse/brændeovne, men vores oplevelse med deres service er meget dårlig. Det kan tage flere uger før de ringer tilbage, og generelt føler jeg ikke, at jeg er blevet prioriteret på nogen som helst måde.

Alternative nummerformater

3313504533 13 50 453313 504533 135 045