Om Pestibus Skadedyrssikring ApS

Hos Pestibus Skadedyrssikring bekæmper vi alle former for skadedyr, så du igen kan føle dig tryg i dine omgivelser. Vi arbejder som skadedyrsbekæmper i hele landet og vi har især mange kunder omkring Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle samt på Fyn. Når først skaden har ramt, står vi klar til at hjælpe dig af med problemet igen. Vi mener, at vores kunder fortjener en ærlig og professionel rådgivning, og det får du igennem os som autoriseret skadedyrsbekæmper.

Skadedyrsbekæmper i hele landet

Pestibus skadedyrsikring kommer ud i hele landet. Om der er tale om skadedyrsbekæmpelse eller forebyggelse i dit private hjem, i kommuner eller i fødevareindustrien, er underordnet.

Pestibus Skadedyrssikring er kun et opkald væk.

Vi monterer elektroniske fælder eller andet udstyr du har brug for til bekæmpelse og/eller forebyggelse af de skadedyr, der kan ramme dine bygninger.

Når vi kommer ud, møder du en af vores skadedyrstekniker som evt. har hans rottehund med. Vores rottehund er lynhurtig til at lokaliseret problemer hvis det er mus og rotter.

Kontakt os så vi kan tage en snak om, hvad netop du har brug for.

Billedgalleri

  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 1
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 2
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 3
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 4
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 5
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 6
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 7
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 8
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 9
  • Pestibus Skadedyrssikring ApS Andre rengøringsydelser, Hedensted - 10

Søgeord

Bekæmpelse af muldvarpeSkadedyrsbekæmpelseMølBehandling af myrerBehandling af edderkopperTræborende insekterKakerlakkerBekæmpelse af husmårmyrereBehandling af muldvarpInsekterBehandling af hvepseBekæmpelse af rotterSkabeserviceTofarvet frømølBehandling af miderbehandling af muldvarpeBekæmpelse af sølvfiskMuldvarpBekæmpelse af bananfluerMyrerBorebiller i kirkerVæggelusBekæmpelse af borebillerMusSkydning af dyerBehandling af hvepsebobekæmpelse af hvepseboBekæmpelse af hvepseboerSølvfiskBehandling af mølBehandling af bananfluerBekæmpelse af borebiller i kirkerBekæmpelse af væggelusBekæmpelse af mølHusmårMiderMårBekæmpelse af insekterBekæmpelse af duerDuerSkadedyrsbekæmpelse i boligforeningerBorebillerBehandling af husmårmulvapBehandling af sølvfiskmuldvarpeBehandling af gedehamseGedehamsebekæmpåelse af hvepseboBekæmpelse af tofarvet frømølBekæmpelse af murbierBekæmpelse af musBekæmpelse af mosegrisebekæmpelse af mårLopperBekæmpelse af hvepseBekæmpelse af træborende insekterHvepseboEdderkopperMurerbierBekæmpelse af kakerlakkerBehandling af tofarvet frømølBehandling af murerbierBekæmpelse af gedehamseHvepseBananfluerBehandling af musBekæmpelse af bierBehandling af lopperBekæmpelse af edderkopperBekæmpelse af lækatteBehandling af borebillerBekæmpelse af lopperBehandling af kakerlakkerBehandling af træborende insekterBekæmpelse af krybskægkræBekæmpelse af fluerBekæmpelse af myrerBehandling af duerBehandling af mårBehandling af væggelusBekæmpelse af mider

Alternative nummerformater

7032370070 32 37 007032 370070 323 700