Om firmaet

Hos Pestibus Skadedyrssikring bekæmper vi alle former for skadedyr, så du igen kan føle dig tryg i dine omgivelser. Vi arbejder som skadedyrsbekæmper i hele landet og vi har især mange kunder omkring Århus, Silkeborg, Horsens,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 32 37...
Adresse

Peter Hansens Vej 7

8763 Rask Mølle

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

7:00 - 17:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Pestibus Skadedyrssikring bekæmper vi alle former for skadedyr, så du igen kan føle dig tryg i dine omgivelser. Vi arbejder som skadedyrsbekæmper i hele landet og vi har især mange kunder omkring Århus, Silkeborg, Horsens, Vejle samt på Fyn. Når først skaden har ramt, står vi klar til at hjælpe dig af med problemet igen. Vi mener, at vores kunder fortjener en ærlig og professionel rådgivning, og det får du igennem os som autoriseret skadedyrsbekæmper.

Skadedyrsbekæmper i hele landet

Pestibus skadedyrsikring kommer ud i hele landet. Om der er tale om skadedyrsbekæmpelse eller forebyggelse i dit private hjem, i kommuner eller i fødevareindustrien, er underordnet.

Pestibus Skadedyrssikring er kun et opkald væk.

Vi monterer elektroniske fælder eller andet udstyr du har brug for til bekæmpelse og/eller forebyggelse af de skadedyr, der kan ramme dine bygninger.

Når vi kommer ud, møder du en af vores skadedyrstekniker som evt. har hans rottehund med. Vores rottehund er lynhurtig til at lokaliseret problemer hvis det er mus og rotter.

Kontakt os så vi kan tage en snak om, hvad netop du har brug for.

Pestibus Skadedyrssikring ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Pestibus Skadedyrssikring ApS

Omsætning

1 470 tkr

Afkastningsgrad

52.54 %

Antal ansatte

9

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Pestibus Skadedyrssikring ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Pestibus Skadedyrssikring ApS

CVR-nr:

40827188

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

812900 Andre rengøringsydelser

Startdato:

01-10-2019

Ledelse/Administration
Heinrich Martin Bro

Adm. direktør

Dorthe Glud Bro

Bestyrelsesformand

Heinrich Martin Bro

Bestyrelsesmedlem

Kenn Torben Riis Bro

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Bekæmpelse af muldvarpe, Skadedyrsbekæmpelse, Møl, Behandling af myrer, Behandling af edderkopper, Træborende insekter, Kakerlakker, Bekæmpelse af husmår, myrere, Behandling af muldvarp, Insekter, Behandling af hvepse, Bekæmpelse af rotter, Skabeservice, Tofarvet frømøl, Behandling af mider, behandling af muldvarpe, Bekæmpelse af sølvfisk, Muldvarp, Bekæmpelse af bananfluer, Myrer, Borebiller i kirker, Væggelus, Bekæmpelse af borebiller, Mus, Skydning af dyer, Behandling af hvepsebo, bekæmpelse af hvepsebo, Bekæmpelse af hvepseboer, Sølvfisk, Behandling af møl, Behandling af bananfluer, Bekæmpelse af borebiller i kirker, Bekæmpelse af væggelus, Bekæmpelse af møl, Husmår, Mider, Mår, Bekæmpelse af insekter, Bekæmpelse af duer, Duer, Skadedyrsbekæmpelse i boligforeninger, Borebiller, Behandling af husmår, mulvap, Behandling af sølvfisk, muldvarpe, Behandling af gedehamse, Gedehamse, bekæmpåelse af hvepsebo, Bekæmpelse af tofarvet frømøl, Bekæmpelse af murbier, Bekæmpelse af mus, Bekæmpelse af mosegrise, bekæmpelse af mår, Lopper, Bekæmpelse af hvepse, Bekæmpelse af træborende insekter, Hvepsebo, Edderkopper, Murerbier, Bekæmpelse af kakerlakker, Behandling af tofarvet frømøl, Behandling af murerbier, Bekæmpelse af gedehamse, Hvepse, Bananfluer, Behandling af mus, Bekæmpelse af bier, Behandling af lopper, Bekæmpelse af edderkopper, Bekæmpelse af lækatte, Behandling af borebiller, Bekæmpelse af lopper, Behandling af kakerlakker, Behandling af træborende insekter, Bekæmpelse af kryb, skægkræ, Bekæmpelse af fluer, Bekæmpelse af myrer, Behandling af duer, Behandling af mår, Behandling af væggelus, Bekæmpelse af mider
Alternative nummerformater

70323700

70 32 37 00

7032 3700

70 323 700